0

С мята се, че предразположението към една или друга професия е закодирано във всеки зодиакален знак още от раждането на човека. Кои представители на зодиака обаче са готови на всичко, за да изградят кариера, вижте в този материал.

Смята се, че предразположението към една или друга професия е закодирано във всеки зодиакален знак още от раждането на човека. Кои представители на зодиака обаче са готови на всичко, за да изградят кариера, вижте в този материал.

Овен

Този знак е изцяло посветен на професии, свързани с огъня и желязото. Те са добри в почти всичко и са способни да гонят целите си до край. Като кариерата например. Но само и единствено, ако те самите така са решили.

Телец

Създадени за творчески занимания, неминуемо свързани със Земята, представителите на зодия Телец не са кариеристи. Те се посвещават на дадена област и това им стига.

Близнаци

Добри дипломати, тази зодия е създадена за професии като комуникации, пропаганда и търговия. Те вървят бавно и сигурно, като в крайна сметка стигат до върха.

Рак 

Те са добри изпълнители и не се стремят към кариера. Обичат да се занимават с хранителни продукти, дрехи, деца и животни. Ще намерят своето място в живота в ресторантьорството, търговията, дори на сцената. Могат да станат дори учители. Но за кариеристи – по-скоро не.

 
Лъв 

Те са родени лидери и винаги блестят над останалите. Предопределени са за ръководни позиции, но често са с вързани ръце. Големи кариеристи.

Дева

Както и Лъвът, Девата е роден кариерист. Успяват най-вече в поприща, изискващи прецизност - медицина, фармация, статистики, архиви, химия, часовникарство. Склонни са да предпочетат работата пред семейството.

Везни

Майсторите на забаламосването, те не гледат дотам на израстването в кариерата, отколкото на това, да се усъвършенстват в това, което вършат.

 

Скорпион

Най-често са свързани с мистика, тайнство, секс и усложненията около него. Кариерата въобще не ги интересува – те са с по-висша цел на тази Земя. Поне според тях самите.

Стрелец

Тази зодия до болка се нуждае от самоизява и самодоказване. Способни са да достигнат висотите в почти всяко поприще. И то с лекота.

Козирог

Изключително интровертни, те се отдават главно интелектуална работа. Могат да са както чистачи, така и професори. Кариерата е отчасти важна за тях, стига да не пречи на вътрешните им размишления.

Водолей

Изключително иновативни, те рядко гонят кариера. Опитват се по-скоро да прокарат идеите си и да убедят света в правотата им.

Риби

Всестранни личности, те се отдават или на професии, свързани с водата, или на такива, помагащи на ближния. Не гонят кариера - предпочитат да си съществуват тихо и кротко, без много шум.