0

Вече ви запознахме с щастливите числа за всяка зодия. Разбрахте и кой е идеалният град за живеене за вашата зодия. А имате ли любим ден от седмицата? А знаете ли, че всяка зодия има своя ден, който ѝ носи късмет? Вижте късметлийските дни от седмицата за всяка от зодиите!

Вече ви запознахме с щастливите числа за всяка зодия. Разбрахте и кой е идеалният град за живеене за вашата зодия. А имате ли любим ден от седмицата? А знаете ли, че всяка зодия има своя ден, който ѝ носи късмет? Вижте късметлийските дни от седмицата за всяка от зодиите!

Понеделник – Късмет за зодия Рак, ден управляван от Луната, планетата на Рака

Понеделник е ден за нови начала и е щастлив ден за вас, ако сте родени под този зодиакален знак. Раците са известни с това, че в определени моменти имат силна интуиция, а следването на техните усещания в понеделник, може да доведе до продуктивни идеи през цялата седмица. Използвайте силата на вашите усещания в първия ден на седмицата. Имате енергията да бъдете дейни тогава, а късметът е с вас. Денят е подходящ за разходки сред природата, йога, медитация.


Вторник – Късмет за Овена и Скорпиона

Вторник е ден, който е управляван от Марс и носи късмет за родените под знака на зодиите Овен и Скорпион. Това им създава усещане за увереност, успяват да изпълнят всички проекти или задачи, да довършат онези, които са били на заден план. Вторник е късметлийски ден за сключване на сделки, започване на здравословен режим, за стартиране на нов проект, спортна активност.

Сряда – Носи късмет за зодиите Близнаци, Дева и Водолей

Сряда се управлява от планетата Меркурий, която е управляваща за Близнаците. Въпреки това, и останалите два зодиакални знака, могат да усетят положителните вибрации на този ден от седмицата. Сряда е ден с равновесие, време в което да си поемем дъх. Да помислим върху минали постижения, както и да погледнем към бъдещи перспективи.Тъй като сряда споделя енергията на Меркурий, подходящо е да се социализирате, да пътувате, да общувате.

Четвъртък – Късметлийски ден за Риби и Стрелец

Този ден се управлява от Юпитер – символ на разширяване, щедрост и личен растеж, изобилие, просперитет. Очакването и оптимизмът са две чувства, които се обобщават в четвъртък, който носи благополучие на зодиите Риби и Стрелец. Четвъртък е подходящ за вас за сключването на бизнес сделки, изучаване на нов език, планиране на пътуване.

Петък – носи късмет за Телец и Везни

Петък е чудесен ден за родените под тези два зодиакални знака, защото е ден на любов и празник. Венера управлява петък и носи усещане за удовлетворение, също така планетата е символ на страстта, вълнението, удоволствието и радостта. Денят е подходящ за партита, декориране на дома, готвене, за подобряване на взаимоотношенията.

Събота – Късмет за Козирога

Събота е чудесен ден както за стартиране, така и за завършване на проекти, което го прави късметлийски за вас, Козирози. Събота ви дава енергия за производителност, изпълнение и удовлетворение от добре свършена работа. Денят се управлява от Сатурн, който е със структурирана, контролираща енергия. Вие следвате рутината, но може да направите нововъведение в дома, градината, да завършите въпроси, които не сте.

Неделя – Късмет за зодия Лъв

Вие сте в състояние да изразите себе си по-ясно в неделя, отколкото във всеки друг ден от седмицата. Денят се управлява от Слънцето, което е символ на енергия, живот и изява. Това е ден, който предизвиква жизненост и стимулира сетивата ни. Забавлявайте се, срещайте се с любими хора, занимавайте се с градината, задоволете собствените си желания.

Източник: az-jenata.bg