Вижте кои професии подхождат на различните зодии

Вижте кои професии подхождат на различните зодии

Всеки от нас си има своите особености и предпочитания, но не всеки е роден за художник, адвокат, златар или доктор например. Вижте кои професии и спортове се отдават на различните зодии:

Овен

Овните обикновено са си избрали посоката, в която ще се развиват от ранно детство. Точно те са тези деца, което на въпроса „Какъв ще станеш, като пораснеш“, твърдо отговарят лекар или полицай. От тях лъха увереност и самочувствие и се справят отлично с ръководните постове. Добре се чувстват в професията на полицая, на лекаря, на ветеринаря /обичат животните/, зъболекар и хирурга. Мускулестото им тяло обещава отлична спорта кариера в областта на баскетбола, волейбола и ватерполо. От анатомична гледна точка овен се свързва с глава и мозък, кой ли ще се учуди, че световната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова е овен.


Телец

Банкер, счетоводител, бизнесмен, всичко с материална насоченост. Добрата печалба води до спокоен живот. Биха се отдали на бизнес където ще има бърза възвращаемост на вложените средства. Например ресторантьорство, като можете да сте сигурни, че в менюто наред със „специалитет на главния готвач“ ще присъства „изненадата на собственика“. Обичат да си похапват и са отлични кулинари. Не се противят на рутината и еднообразието, харесват стабилността. Могат да се изявят в областта на музиката- телеца е знака на гласовите възможности. Те са добри златари, бижутери, цветари, фермери. Обичат комфорта и касичката на малкия телец, ще е винаги пълна, с годините ще се стреми към натрупване в банковия сейф, и често ще го посещава, за да разглежда и подрежда съкровищата си.

Близнаци

Комуникации, общуване, работа, свързана с пътуване. Писател, журналист, репортер, рекламен агент, мениджър, радио водещ. Дар – словото на няколко езика и всичко е в пряка зависимост от планетата Меркурий, която е най-добрият проводник за идеите на този знак. Умствената работа е за предпочитане, идеални писатели умеещи да се изразяват правилно и да си играят с думите – сценаристи, поети, преводачи. Колективен спорт – футбол, там ще има възможност за пряко общуване с противника, съотборника. Издължените форми, както и добре развитите ръце, ключица и рамена ще му помогне да бъде добър и в тенис на маса, бадминтон.

Рак

Раците се изявяват като добри държавници и управители. Ценят обучението, изкуствата, но като че ли работа в тесен семеен кръг ще ти удовлетвори в пълна степен. Стабилна връзка със семейството, родината, дома, познатите неща и където и да се намират, винаги се връщат у дома. Родителите са тези, които трябва да помогнат на чувствителното си раче да избере професия. То няма намерение да пораства, добре му е у дома, и ще остави решението в ръцете на мама и татко. Добре работят с децата, детски лекари и психиатри, акушери, медицински сестри, бавачки. Спортът е задължителен, за да се чувстват защитени – бойни изкуства, а плуването тренира волята.

Лъв

Мразят еднообразието и монотонността, може да учат, но на всяка цена трябва да са първи. Трябва да е обществено значима и забележима професия, да са аплодирани и да им се оказва внимание. Добри режисьори, артисти, спортисти, дипломати, политици, винаги нагоре по стълбицата. Една жена лъв, може да гради самочувствие и на кариерата на съпруга си. Много им отива да са първи дами, да са министерши и дъщери и съпруги на генерали. Голямата гордост им пречи да участват в колективен спорт. Понеже имат силни ръце и яки мускули, плуване, гребане и тенис ще е най-доброто за тях, разбира се и увенчано със златен медал. Те се целят единствено и само към върха.

Дева

Влече ги, учението и всичко е дълбоко обмислено и обикновено избора на професия е доста удачен. Това са работохолиците на зодиака. Може да работят до последна капка сила. Можа да са служители в телекомуникационна компания, да са акушери, лекари, инженери, телефонни техници, енергетици. Могат да работят сами, но и добре се вписват в колектива. Фармацевтика, бърза помощ, медицинска сестра. Възможно е да се насочи към служба в държавната администрация, или да участва в специални групи, където ще се взимат важни решения за съдбините на народа. Те виждат нещата в дълбочина и детайлите се оглеждат внимателно. Добре биха са справили като детективи и следователи. Спорта е шахмат и всички игри изискващи, стратегия, нападение, защита, но в никакъв случай хазарт, освен ако Нептун не е в 5-ти дом.

Везни

Обичат да се усъвършенстват. Да се укрие информация е равно на престъпление за тях. Отлични са в правото, съдебната система и следствието. Добре е да учат музика, мода, кино, балет, въобще всички изкуства. Добри декоратори, моделиери, фотомодели, манекени, собственици на студио за красота. Ще обръщат много внимание на външния си вид, и най-вероятно любимото им място след тежкия ден, ще е фитнес залата. Не са от най-запалените спортисти, но ако ще спортуват то би било добре да е спорт свързан с изкуство, като фигурно пързаляне и балет.

Скорпион

Ако прояви позитивните качества на своя знак, ще бъде учител за цял живот, ще спомага за трансформацията на света и човека. Баланса на разум и емоция помагат да бъде обективен и да не се влияе от моментни настроения: Моряк, човек управляващ чужди пари, банка, хирург, фризьор, всички професии свързани с преобразуване, трансформация. Акушер – гинеколог /началото/, погребален агент /края/ там където започва и свършва този етап от живота, окултизъм, психология, философия, тайните на отвъдното и смъртта. А не е изключено и поради страхотния глас, който имат да се изявят и в музикалния бранш. Спорта и спортната злоба няма да са му чужди. Ще обичат рисковите спортове, ще се много издръжливи-спортна гимнастика, културизъм, бойни изкуства, фигурно пързаляне, ски.

Стрелец

Образованието е път към духовно израстване. Могат да учат право, религия, философия. Добри оратори и организатори. По броя на чуждите езици, може да установите дали човек има Асцендент, Слънце или Луна или стелиум в стрелец или осезаемо присъствие в 9-ти дом. Професията трябва да е динамична, да се избяга от рутината. Динамиката е тази която ще съхрани интереса на стрелеца. Сфери на изява: политика, икономика, хотелиерство. Добри преводачи, мисионери, лекари, пътешественици, спортисти, адвокати, писатели, журналисти т.н. Физиката им е подходяща за лека атлетика, маратон, скок на дължина, както и скок на височина и биатлон и фигурно пързаляне.

Козирог

Два типа са децата козирози. Първия тип – от малки са наясно с това какво искат да се занимават, в каква сфера ще се развият. А другият тип е безпомощност, зависимост от родителите. Ако детето ви е от втория тип, ще трябва да го окуражите и да го насочите вие. Нуждае се от област, която е продуктивна, резултатна и сигурна. Не обича големи колективи, това е доста изявен индивидуалист и ще се стреми към кариера, която да зависи от самия него. Справя се добре във фермерството, строителството и администрацията, финансите, архитектурата. Ако има управител на 8-ми дом в 12 дом ще се изяви в политиката и правото. Все пак всичко зависи от останалите показатели за професия в хороскопа. Не са от най-добрите спортисти, но си има и изключения. Жената козирог е като червеното вино, притежава красота и прекрасен аромат, който с годините я прави още по-красива – Марлене Дитрих.

Водолей

Високо отговорни, дисциплинирани, държат на думата си. Добре работят в екип и винаги внасят идеи, нов полъх и творчески поглед. Могат да работят в сферата на образованието, педагогиката, да правят изобретения и рационализации, инженери, работа с новите технологии, компютри, сателити. В дома си задължително трябва да имат кабинет или свое кътче, недокоснато от чужда ръка и поглед. Дайте свобода на този творчески дух и той ще ви смае с чудеса. Ако се увлича от нови технологии със сигурност живота си ще направи поне едно изобретение, пък било и то, само един тирбушон който сам да отваря бутилките. Има усет за цветове и синхронизирането им, може да пробва да рисува върху коприна. Всичко което прави, няма да бъде като другите. Винаги ще е нетрадиционно и изумително новаторско. Може да бъде артист- да лее стъкло, да прави бижута, скулптори, уникати. С една ключова дума обобщавам, те са изтъкани от въображение. Ще обичат да пътуват и непредсказуемото и уникалността, може да ги направи велики като футболистите Стоичков и Бербатов.Ще се изявяват и добре на телевизионния екран като водещата Гала и шефката на Канал 1- Вяра Анкова и уникалната Шакира.


Риби

Интуиция и богат вътрешен свят. Не могат да работят със строго работно време, да гонят срокове. Справят се отлично с възложените задачи, но следват свой си ритам. И този е знака на хората на изкуствата, в тях блести таланта на музиканти и художници. Добри по-характер, милосърдни и добре работят в медицината, педагогиката. Проявяват интерес към необичайните неща, към чудесата на света, към тайните на Вселената. Имат богати сънища, интересуват се от прераждане, астрология, езотерика. Шестото им чувство ги направлява. Добри танцьори и в музиката умират и се раждат. Може да свирят на китара в своя група, а нощем да имат дежурство в болницата, или да четат книга за сънищата, докато са на риболов. Работа: банкерство, петрол, бизнес с чужденци, психология. Често рибите избират пътя на емиграцията, независимо в коя държава са родени и с какви финанси разполагат.


 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.