0

Щ астливите числа са важна част от нумерологията, защото помагат да разберем характера и личността си и да извлечем максималното от живота.

Щастливите числа са важна част от нумерологията, защото помагат да разберем характера и личността си и да извлечем максималното от живота.

За да откриете своето щастливо число, са необходими:

- датата от месеца, на който се родени
- име
 Макар и тези числа да са пренебрегвани от много хора, те дават ценна информация, която не бива да пропускаме.

Как да открием числото, което отговаря на нашето име?

Още когато родителите ни дават име, те ни дават и първото щастливо число. Това е най-важното щастливо число и е с нас през целия ни живот.

 Ето и как да изчислим кое е нашето число:

 Напишете името си на хартия. Важно е това да е пълното име от свидетелството за раждане. Не използвайте прякор или съкращение, дори и никой да не ви нарича с пълното ви име.
Открийте числото, което съответства на всяка една буква от вашето име и го запишете. Използвайте данните по-долу:
 

А, Й, Т, ь =>1

Б, К, У, Ю => 2

В, Л, Ф, Я => 3

Г, М, Х => 4

Д, Н, Ц => 5

Е, О, Ч => 6

Ж, П, Ш => 7

З, Р, Щ => 8

И, Ц, Ъ => 9

Събирайте числата, докато не получите едноцифрено число.

Пример:

Ето как би изглеждало изчислението за Милена:

М+И+Л+Е+Н+А =>4+9+3+6+5+1=>28=>2+8=>10=>1+0=>1

Щастливо число - 1.

Как да използваш щастливото си число?

Използвайте това щастливо число, когато става дума за имена на игри, обекти и други хора. Целта е да вземете името на нещо друго и да откриете щастливото число, използвайки методът, който описахме по-горе. Ако полученото число съвпада с вашето, то съответните игри, обекти или пък хора са “щастливи” за вас.

Например, ако искате да опитате късмета си на игрална машина, можете да откриете нейното щастливо число! Ако то съвпада с вашето, шансовете да спечелите са много по-големи.

С тази формула можете да откриете и късметлийските си дни! Изчислете щатливите числа за всеки ден от седмицата и всеки месец от годината.  Дните, които съвпадат с вашето щастливо число, следва да бъдат късметлийски за вас.  Ако щастливото ви число съвпада с определен месец и ден от месеца, то този ден от седмицата в този месец е особено благоприятен за вас.

Източник: ealife.bg