0

В кусните ястия са изкушение, на което мнозина не могат да устоят. Вижте кои храни са непреудолима слабост на всяка една от зодиите!

Вкусните ястия са изкушение, на което мнозина не могат да устоят. Вижте кои храни са непреудолима слабост на всяка една от зодиите!

Овен

Огнената съшност на Овена го кара да е верен почитател на пикантните храни. Един лют чипс с бира идеално им се връзва с представата за добро прекарване с приятели. И никога не забравят за лютите чушки като гарнитура към вечерята.

Телец

Телците са с най-чувствителното небце от целия зодиак. Стига да е гурме, те са доволни. Хранят се с наслада и много бавно. Обичат малко количество храна, в която са събрани множество вкусове. Падат си по морските дарове, пастата, авокадото и френските сирена.

Близнаци

Стига да е сладко и в голямо количество, Близнаците са доволни. Те са най-големите консуматори от целия зодиак. Ако вие слагате една чаша захар в кекса, те слагат две. Обожават наситения шоколадов вкус и никога не отказват шоколад, освен ако не е черен (70% какао или повече). Той не влиза в представата им за вкусно и сладко.

Рак

Раците са много чувствителни на тема храна. Обичат тя да е домашно приготвена и естетически сервирана. Никога няма да откажат екзотични плодове, ако ги изненадате с такива.

Лъв

Лъвовете са ценители на добре опеченото месо. Ако вечерята им не съдържа такова, то след нея задължително ще си нарежат мезе с подходящи питие. Порция ребърца и домашна пастърма са сред любимите им меса.

Дева

Девите си падат по красивите, цветни и прилежно сервирани в чинията ястия. Обичат супите - от супа топчета до френска лучена супа. Падат си и по по-интересни вкусове. С удоволствие биха пробвали морковена крем супа с портокали.

Везни

Везните винаги са пред дилема дали да си хапнат сладко или солено, здравословно или вредно. Обичат всякакви нещица, но са консервативни в избора си на ястия. Не обичат да експериментират. Така че идеалното меню за тях се състои от картофки, месо и шопска салата.

Скорпион

Скорпионите са може би най-капризната зодия по отношение на храната. Подхождат с недоверие към всичко ново. Залагат на пресите плодове и салати. И никога не биха отказали блокче черен шоколад.

Стрелец

Стрелците са авантюристи в живота и авантюристи по отношение на вкуса на храната. Обичат да пробват различни неща, но си остават фенове предимно на прясната храна - салати, плодове, фрешове.

Козирог

Козирогът обича подправките. А сред най-любимите подправки са лютия червен пипер, черния пипер и кърито. А ястието, което никога няма да откажат е шкембе чорба със солидна доза чесън, оцет и много люто.

Водолей

Водолеите могат да живетя само на плодове и салати. Независимо колко са преяли, винаги ще намерят още място за любимите им храни. Никога няма да откажат фреш, смути или шейк.

Риби

Рибите са любопитни по отношение на храни. Биха опитали какво ли не, дори пържени скакалци. Но сред най-любимите им храни са домашно приготвените гофрети с домашно сладко и бял шоколад.

Източник: Rozali.com