0

К оледните подаръци в кралското семейство на Великобритания не са разточителни и скъпи. Колкото и странно да звучи, никой не си позволява да купува и да подарява вещи, които са с висока стойност.

Коледните подаръци в кралското семейство на Великобритания не са разточителни и скъпи. Колкото и странно да звучи, никой не си позволява да купува и да подарява вещи, които са с висока стойност.

Дори и кралица Елизабет! Вместо това в кралския двор се избират подаръци с мисъл на другия, домашно приготвените неща или забавните закачки. Така например принц Хари веднъж подарил на баба си шапка за баня с надпис "Ain't Life a B ----".

Но децата са си деца. Принц Джордж и принцеса Шарлот все още не са съвсем запознати с етикета и с особеностите на стила им на живот. Ето какви подаръци си пожелаха те за празниците. Шарлот харесва конете. Тя си е пожелала истинско пони. Уилям обаче смята, че е твърде малка за това. За сметка на това има конна база играчка с множество аксесоари. 

Малкият принц Джордж пък се интересува и се занимава с тенис. В списъка си с желания е добавил футболна маса (джаги) и нова ракета за тенис. 

Уилям и Кейт имат още един подарък, планиран за двете им деца. И двамата ще получат детски готварски комплекти, защото обичат да са в кухнята. Джордж и Шарлот често помагат на Кейт в кухнята. През февруари, по време на посещението си в Lavender Primary School херцогинята разкри, че и двете й деца се радват да бъдат нейни помощник-готвачи. Пред People тя споделя още, че децата й приготвяли паста със сирена, редуват се в добавянето на брашното, мляко и масло в рецептите, а също така обичат да правят и салати.