0

Р евността е проста и е присъща на „всеки“ по един или друг начин. Някой смятат, че ревността е „кредит на доверие“, но ако нещо се обърка, понякога много боли. Ревността е много разрушително чувство. Понякога води до депресия, нервни сривове и раздяла с близки. В една или друга степен всички хора са ревниви, просто някой не смята това за проблем, но спокойно потиска това чувство в себе си, докато други напълно губят спокойствие. Казват, че само хора, които не са сигурни в себе си, ревнуват. Не сме съгласни с това, защото всеки човек има свое обяснение за ревност.

Ревността е проста и е присъща на „всеки“ по един или друг начин. Някой смятат, че ревността е „кредит на доверие“, но ако нещо се обърка, понякога много боли. Ревността е много разрушително чувство. Понякога води до депресия, нервни сривове и раздяла с близки. В една или друга степен всички хора са ревниви, просто някой не смята това за проблем, но спокойно потиска това чувство в себе си, докато други напълно губят спокойствие. Казват, че само хора, които не са сигурни в себе си, ревнуват. Не сме съгласни с това, защото всеки човек има свое обяснение за ревност.

Преди време ви запознахме с щастливите числа за всяка зодия, а днес на вашето внимание са най-ревнивите зодии сред двата пола. Понякога ревността е неразделна спътница на любовта!

Козирог 

Съмненията за партньор са истински стрес за Козирога. Работата е там, че спокойно се срещат с някого. Когато, обаче започнат да ревнуват, разбират, че са се влюбили. И подобни емоционални изблици стават много страшни. 

Водолей 

Той разбира, че ревността е абсолютно ирационално и безполезно чувство, за което съобщава на всеки при всяка възможност. Когато обаче има причина, Водолеят ще изключи мозъка си от гняв, за да продължи и да преподреди нещата. 

Риби 

Рибите, като цяло, дори не се нуждае от причина за ревност. Партньорите на Риби, са обучени от опита на някои изблици. Тогава самите Риби изработват схема, която ще върне любимия в адекватно състояние за минута. 

Овен

Те са самите шампиони по ревност, без причина. Започват с половин оборот: „Останахте пет минути, къде бяхте?“, „С приятелки в кафене?“, „ Няма приятелство между мъж и жена.“ Всичко това е типично за представителя на зодия Овен. И няма какво да се направи. Или търпите, или лъжете или използвате рационалните аргументи, но в крайна сметка и те не работят. 

Телец 

Дълго и задълбочено ревнува, ако смятат, че в отношенията му се е появил трети. Прави нещата с някакво маниакално удоволствие. В същото време личността на излишния, не ги притеснява. Телците са по-склонни да подобрят собствените си отношения с партньора. 

Близнаци 

Житейската философия е в това основното е, че болестите, предавани по полов път, не носят вкъщи. Вярно е, че отделните индивиди действат изключително радикално: научиха дори за мисълта за измяна - извън къщата. 

Рак

Ревнуват старателно и задълбочено, дори бихте могли им се възхищавате на това чувство. Раците, също обичат да мислят какво и как е станало, как някой е заговарял половинката им и пр.. 

Лъв 

Лъвовете са толкова сигурни в своето съвършенство, че ревнуват само когато вече не е възможно да се отрече очевидното. От другата страна партньорът им вече се забавлява с някой весел и лесен за очароване, като цяло пълната противоположност на Лъва. Самият той царя на животните не ревнува дълго предателя. 

Дева

Девите избират партньори, на които може да им се вярва. Те не обичат да ревнуват, въпреки че имат специален талант за това занимание. И ако все пак е трябвало да ревнуват, то тогава обсъждат ситуацията спокойно и замислено. Често отиват при партньора си поставят твърд ултиматум или си събират нещата и си тръгват. 

Везни

Везните уважават личното пространство и свободата на партньора, но периодично са ревниви. Бързо се сближават и някак се срамуват да ревнуват. 

Скорпион

Не дай Боже да дадете на Скорпион причина за ревност и при най-малкото нарушение се връща с десетина упреци. Понякога, дори пълната липса на подозрение у Скорпион му дава основание да мисли: „Не може да е толкова добро, вероятно, половинката ми, чисто и просто покрива следите си“. 

Стрелец

Труден за невъзможността, страдащ от общата несправедливост на живота. Стрелецът ще страда от ревност максимум 40 минути. След това преминава към нещо или някой друг и така забравя всичко. В същото време Стрелците обожават, когато се опитват да ги върнат, и се наслаждават на това си значение.

Източник: actualno.com