0

З агорялото по тиганите е една от най-мразената част от готвенето и по-точно търкането и чистенето на прибора след това. Оказва се, че няма нужда да търкате, киснете или чегъртате. Социалната мрежа "ТикТок" даде уникално решение на проблема.

Загорялото по тиганите е една от най-мразената част от готвенето и по-точно търкането и чистенето на прибора след това. Оказва се, че няма нужда да търкате, киснете или чегъртате. Социалната мрежа "ТикТок" даде уникално решение на проблема.

Само за няколко минути може да се отървете съвсем лесно от всяка мръсотия, твърди Софи Луиз. Милиони домакини вече са й благодарни за чудния трик, който тя показва във видео в платформата.

Като за начало жената мие тигана с гъба и препарат, а след това го оставя да изсъхне. После го връща на загрятия котлон, докато се появи пара, а след това ръси дъното му със сол. След известно време блогърът забърсва солта с хартиена кърпа. После тя показва повърхността и дори прави яйце, като показа, че не загаря.

@s_lou92

Frying pan hack if it sticks. #LiftLockPop #moneysavingtips #cleaninghacks #deepclean #cleaningaccount #fryingpan #fyp #foryou #tablesalt

♬ original sound - Sophie Louise

Видеото й е гледано повече от три милиона души. Някои коментатори отбелязват, че подобен трик се използва от майстори готвачи, предава "Блиц".