Видеонаблюдение на 9 възлови места в Стрелча

Видеонаблюдение на 9 възлови места в Стрелча

Система за  видеонаблюдение, обхващаща девет възлови точки с локален център за видеоконтрол в Общинската администрация, бе изградена в Стрелча по инициатива на местната кметска управа.

Системата разполага с технологични камери с висока резолюция на видео заснемане и аналитични функции за разпознаване на номера на МПС, автоматични справки и др. Високотехнологичните параметри на  видеокамерите на входно-изходните артерии на града не само ще бъдат от полза, но и ще дават възможност за бърза реакция на компетентните органи  при изпълнение на служебните им задължения.

Сигурността на гражданите, опазването на частното и общинско имущество са ключови приоритети в работата на кмета на общината инж. Георги Павлов и общинското ръководство, а новоизградената видеосистема е част от набелязаната стратегия за постигане на безопасна и сигурна градска среда, коментираха от общинската администрация  по повод на новата придобивка.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.