ВиК авария на възловия булевард „Васил Априлов“ в Пловдив опъна нервите на шофьорите в града.

Заради спешните ремонтни дейности в момента са се образували километрични опашки от автомобили, които започват от кръстовището с бул. „Шести септември“ и стигат чак до северната част на моста на Университета по хранителни технологии.

Никъде в тази отсечка няма указания, че предстои ремонт и че шосето е запушено, видя екип на „Монитор“. Указателни знаци има поставени единствено в мястото за ремонт, което е на кръстовището на „Априлов“ с „Шести септември“.

„Никъде в Европа няма такова безобразие. Ако имаше знаци, щяхме да минем по друг маршрут“, се ядосваха шофьорите. От трилентов бул. „Васил Априлов“ пропускаше колите само през една лента. Автобусните шофьори също нервничеха, защото не можеха да спазят разписанията.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вторите проби потвърждават замърсяване на река Юговска с цианиди

Силно завишени стойности на свободни цианиди показва анализът на водните проби, взети от незаконната тръба на утаителя към хвостохранилището - Лъки 2, съобщиха от областната управа в Пловдив. Данните от вторите проби показват, че водите на река Юговска са замърсени с 12 милиграма на литър при норма на отпадъчни води 0,1 милиграма/л. 

Полицията задържа двама заради замърсяването на реките Юговска и Чая

Управител на дружество и отговорник на хвостохранилище са задържани за срок до 24 часа в ареста на РУ Асеновград заради замърсяване на две реки край Пловдив, съобщиха от полицията в града. 

Незаконно заустване от хвостохранилище напълнило две реки с цианиди

Незаконно заустена тръба от хвостохранилище на предприятие край Лъки напълнила реките Юговска и Чепеларска с цианиди. Това установи извънредна проверка на Басейнова дирекция „Източнобеломоски район“ , РИОСВ-Смолян и лабораториите към Изпълнителната агенция по околната среда и водите в Пловдив и Смолян. На място проверката извършиха министърът на околната среда и водите Емил Димитров, областният управител на област Пловдив Дани Каназирева и експерти.