0

М одата е в кръвта й. Знаем го още от мига, в който си спечели правото да представи България на Мис Свят в Китай през 2017 г. След участия в няколко Седмици на модата в Казахстан и Милано, Вероника Стефанова си взе заслужен отпуск от разходките по подиума за сметка на грижите за първата й рожба – малката Анжела. Днес надникваме в гардероба на модела, за да си „откраднем“ идеи относно на какви тоалети да заложим за оставащите седмици от лято 2019. Ето и какво ни показа Вероника:

Модата е в кръвта й. Знаем го още от мига, в който си спечели правото да представи България на Мис Свят в Китай през 2017 г. След участия в няколко Седмици на модата в Казахстан и Милано, Вероника Стефанова си взе заслужен отпуск от разходките по подиума за сметка на грижите за първата й рожба – малката Анжела. Днес надникваме в гардероба на модела, за да си „откраднем“ идеи относно на какви тоалети да заложим за оставащите седмици от лято 2019. Ето и какво ни показа Вероника:

1.Бохо-шик рокля

Роклята като цяло е любимата ми дреха и лятото е най-подходящия сезон за нея. Харесвам рокли с флорални мотиви,мъниста,камъни,дантели - всичко,което кара една дама да се чувства женствена. Любимите ми цветове са бяло,златно и червено. Тази година добавих към гардероба си нов стил - бохо шик,имам невероятни рокли с ресни,бродерии и ефирни материи.

 

2.Деним къси панталони

Обичам да нося къси панталонки на плажа, в ежедневието и дори на вечеря. През деня редовно залагам на деним, особено откакто станах майка. Дъщеря ми постоянно изпуска неща и се налага да се навеждам  и затова започнах да ги съчетавам с по-късите ми рокли и туники. Вечер залагам на по-официални материи и ги съчетавам със сако и риза.

 

3.Обувки с камъни и в светли цветове

Лятото е сезона на красивите сандали с ток или платформа и любимите ми ниски чехли, с които се чувствам толкова удобно,че предпочитам колкото мога повече да ходя пеша с бебешката количка. Също както при роклите залагам на нежни модели с камъни и светли цветове.

 

4.Чанта за настроение

Другата ми голяма страст след роклите са чантите. Обожавам различните цветове и форми,комбинирам ги с обувките ми. Наскоро се влюбих в серия чанти с мечета,дори и куфара ми е от същата серия и това придава много настроение на всеки един тоалет.

 

5.Цял бански

Не мога да опиша летния си гардероб без да добавя любимите ми бански. Тази година за първи път отидох на плаж с цял бански и се чувствах толкова красива, че вече смятам редовно да залагам на тях. Подчертават фигурата и дължината на краката.

Имам и много бански-половинки, с тях почернявам. Аз съм от хората, които хващат тен изключително бързо, като се мажа и с олио, което да придаде златист ефект върху кожата.