0

Ф ренският актьор Венсан Касел е в болница, съобщи Mirror. Британското издание уточнява, че 53-годишният актьор е попаднал в автокатастрофа и е травмирал лицето си. Касел паднал от скутер в селцето Арбон близо до Биариц в Югозападна Франция.

Френският актьор Венсан Касел е в болница, съобщи Mirror. Британското издание уточнява, че 53-годишният актьор е попаднал в автокатастрофа и е травмирал лицето си. Касел паднал от скутер в селцето Арбон близо до Биариц в Югозападна Франция.

В деня след инцидента актьорът обявил в социалните мрежи, че е жив и благодарил на последователите си за загриженото отношение към него. Не е известно колко дълго френският секссимвол и бивш съпруг на Моника Белучи ще остане в болница.

По-рано през май актьорът обяви, че смята филмите на Marvel за супергерои за детски. „По-рано, когато излизаха блокбастери с напълно реалистични спецефекти като „Железният човек“ и „Човекът паяк“ , бях заинтересуван“, призна той. И подчерта, че в детството си е бил голям фен на комиксите, но нва сегашната си възраст не се вълнува от детски филми.