Варненските депутати от ГЕРБ даряват компютри на ученици
2

Варненските депутати от ГЕРБ даряват компютри на ученици

50 предпазни шлема от Жени - ГЕРБ за служителите на тола в Русе

Варненските народни представители от ГЕРБ Павел Христов, Нели Петрова, Таня Петрова, д-р Емилия Милкова, д-р Руслан Тошев и Владимир Вълев организираха акция за даряване на компютри на ученици от затруднени в материално отношение семейства. Благородната инициатива на депутатите е съгласувана с Регионалното управление на образованието във Варна, като до края на седмицата ще бъдат раздадени 11 компютъра, съобщиха от ГЕРБ.

Целта на кампанията е повече ученици да имат възможност за дигитално обучение вкъщи в условията на извънредно положение. В началото на седмицата депутатът Павел Христов дари лично 6 компютъра на ученици от варненски училища.

Междувременно 50 предпазни шлема дариха Жени ГЕРБ-Русе на инж. Димитър Вълков, началник сектор „Контрол и правоприлагане“ - Русе към Националното ТОЛ управление.

Дарението връчиха Ивелина Бонева – председател на Жени ГЕРБ - Русе, и общинският ръководител на партията Бедрос Пехливанян. Служителите на ТОЛ управлението благодариха за жеста, а предпазните шлемове влязоха в употреба веднага. В ход е и кампанията по набиране на средства за хранителни пакети от първа необходимост, които да се раздадат на нуждаещи се семейства в малките населени места. Към инициативата с лични средства се включват и зам.областните управители Свилен Иванов и Валентин Колев. "Имаме готовност да се включим и в други подобни кампании", заяви Свилен Иванов.

Общинските съветници от ГЕРБ-Русе също събраха средства за тази инициатива, а днес Ивелина Бонева съобщи, че с дарение ще се включат и от Жени – ГЕРБ.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.