В Благоевград: Вписват кучетата в книга на етажната собственост

В Благоевград: Вписват кучетата в книга на етажната собственост

Съгласно разпоредбата на чл. 7, ал. 1 от Закона за управление на етажната собственост (ЗУЕС), във всяка сграда или вход в режим на етажна собственост се създава, съхранява и поддържа Книга на етажната собственост, съобщиха от Община Благоевград.

С ал. 6 от същата норма се въвежда задължението на всеки собственик, ползвател или обитател в етажната собственост да вписва притежаваните или взетите за отглеждане животни, които се извеждат на обществени места, а за кучетата - и номера на ветеринарномедицинския паспорт, в отделно обособено поле на Книгата на етажната собственост. На основание чл. 7, ал. 4 от ЗУЕС, в срок до 31 август, следва да актуализирате информацията, съдържаща се в Книгата на етажната собственост в описаната част и копие от книгата да бъде предоставена на Общинска администрация Благоевград. Управители на Етажна собственост ще получат настоящето уведомление и на адрес по регистрация.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.