Утре е най-опасният ден в годината

Утре е най-опасният ден в годината

Любовници и врагове ни правят капани заради Нептун, затъмнението и Меркурий

Утре, 10 юни, е най-опасният ден в 2020 година, твърдят водещи астролози, позовавайки се на небесната конфигурация.

И причината за това е квадратът, който на 10 юни образува Нептун със Слънцето по време на ретроградна Венера и в очакване Меркурий също да стане ретрограден. На всичкото отгоре Марс продължава да държи всички в напрежение през целия месец, засилвайки агресията и провокациите. А те са особено опасни не само от страна на скритите ни и явни врагове, но и от любовници и хора, представящи се за наши приятели.

Квадрат

Когато Нептун и Слънцето образуват квадрат, може да се очаква всичко и най-вече една голяма бъркотия, в която трудно човек се ориентира. Очакват се най-вече прояви на мошеничество. Проблеми с религията и убежденията. Тъй като Слънцето се намира в Близнаци, трябва особено да се внимава за всякакви видове измами, за проблеми в работата с информацията и особено манипулации в тази област. Особено внимание утре трябва да се проявява при работата с документи и тяхното оформяне. Трябва да се внимава при общуването с посредници и ако може утре те да бъдат избягвани. Неблагоприятен ден за покупки. Нептун ни предупреждава да внимаваме с лекарствата, алкохола, токсичните вещества. И особено голямо внимание трябва да имаме към водата – по добре да не се къпем, дори в спокойни на пръв поглед и плитки водоеми.

Този 10 юни съотношението на планетите е такова, че трябва да сме поне два пъти по-внимателни във всяко едно наше действие и бездействие, отколкото при други квадрати на Нептун със Слънцето.

Ретроградни

Втората ретроградност на Меркурий тази година започва на 18 юни. И за най-бързата на небосклона планета сега тя ще премине все в съзвездие Рак, като ще излезе на 18 юли от ретроградността. А от ретроградния възел (когато изглежда, че стои на едно място) излиза чак на 26 юли.

Тази година ретроградността на Меркурий съвпада със слънчевото затъмнение навръх лятното слънцестоене 21 юни. Това затъмнение, когато Слънцето тръгва назад и денят започва да се смалява, е пръстеновидно. Затъмненията в деня на слънцестоенето се смятат за най-могъщите. Астролозите казват, че това затъмнение може да открие и нов път пред човечеството и не е само отрицателно, а и положително. По време на затъмнението от 21 юни имаме освен Меркурий и още ретроградни планети. Това са Венера, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон. Бъдете особено внимателни как се държите, говорите и общувате с всички, твърдят астролозите. В дните около 21 юни особено внимание също трябва да се отдаде на любовниците, защото по това време те също могат да ни погодят мръсни номера. Въобще затъмнението събрано заедно с този куп ретроградни планети е време за изневери и лъжи, за фалшиви новини, но и за жалост за доверяване на целия този фалш.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.