0

М ъжете може и да са чували приказката, че ако имат големи стъпала, е много вероятно специфична част от анатомията им също да е внушителна. Британски експерти, цитирани от в. "Дейли стар", обаче са категорични, че между размера на обувките и този на мъжкия полов орган няма нищо общо.

Мъжете може и да са чували приказката, че ако имат големи стъпала, е много вероятно специфична част от анатомията им също да е внушителна. Британски експерти, цитирани от в. "Дейли стар", обаче са категорични, че между размера на обувките и този на мъжкия полов орган няма нищо общо.

Сексоложката д-р Джил Макдевит от CalExotics обяснява, че големината на пениса се дължи основно на генетиката.

"Размерът на мъжкия полов орган не е свързан, нито се определя от големината на стъпалата или която и да е друга част от тялото. Определяща за него е комбинация от генетика и фактори от заобикалящата среда, основно вътреутробни", обяснява д-р Макдевит.

За част от мъжете обаче размерът на пениса си остава "болна" тема, особено ако смятат, че природата не е била достатъчно щедра към тях. Според проучване 30 процента от представителите на силния пол не са доволни от големината на атрибута си. Мъжете, които считат, че природата е била благосклонна към тях, са 35 процента.