0

Най-известната футболна съпруга в света Виктория Бекъм нагази в дълбините на модната индустрия още през 2006 г. Тогава тя издаде наръчника си по стил That Extra Half Inch и пусна своята първа линия с дънки, дамски чанти и слънчеви очила с марката DVB. През 2009-а вече почти изцяло загърби музикалната си кариера и създаде бранда Victoria Beckham.

Най-известната футболна съпруга в света Виктория Бекъм нагази в дълбините на модната индустрия още през 2006 г. Тогава тя издаде наръчника си по стил That Extra Half Inch и пусна своята първа линия с дънки, дамски чанти и слънчеви очила с марката DVB. През 2009-а вече почти изцяло загърби музикалната си кариера и създаде бранда Victoria Beckham.

Последното десетилетие бившата спайска посвети на дизайните си и към момента е сред оборотните имена в бранша. Наскоро тя издаде кои са 10 основи при изграждането на добра визия пред изданието  Mediam Rare.

На въпроса какво е стил нежната половинка на футболната звезда Дейвид Бекъм отговаря: „Стилът трябва да е персонален, удобен и да не робува на времето. Не трябва да изглежда все едно ви е отнело много време да изглеждате по този начин. Също така, стилът трябва да ви дава самочувствие“.

В какви модни находки трябва да инвестираме?

Според 46-годишната звезда всеки трябва да има в гардероба си хубав чифт дънки, шикозно яке, изчистено бяла блуза или тениска и рокля, която може да смае околните на всяко събитие. Последната трябва да е удобна, умерено секси и подходяща за първа среща.

Какво трябва да знаят заетите майки?

„Да бъдат себе си. Да не правят нищо твърде драматично. Да не се мъчат с екстравагантни дрехи, а да си избират подходящи такива. Задължително е да се запасят с чифт качествени слънчеви очила, които да скриват факта, че цяла вечер са будували заради децата си. Както и чанта, която да е шик, но и достатъчно голяма, за да събере играчките на децата“, казва най-популярното попълнение от момичешката група Spice Girls.

Колко внимание трябва да обръща една жена на модните тенденции?

Бекъм е на мнение, че една дама не трябва да робува на тенденциите. Всеки човек има индивидуален стил. Важното е да се чувства добре в кожата си. Затова трябва да се инвестира най-много в тоалети и аксесоари, които ще устоят на промените във времето.

Кой тоалет подхожда на всяка ситуация?

Мнението на Вики по този въпрос никак не е скромно. Тя препоръчва рокли от своите колекции, които са удобни, елегантни и подхождат както за дневни, така и за нощни събития.

Какво да носим на срещи?

Що се отнася до тоалетите, на които Бекъм залага за романтичните вечери с мъжа си, ключовата дума е „секси“. „Секси роля. Важно е да се чувствате секси, а не само да искате партньорът ви да ви вижда по този начин. Истината е, че мъжете харесват прилепнали рокли“, смята тя.

Какво трябва да знаем за аксесоарите?

Тук за певицата, преквалифицирала се в дизайнерка, важи максимата „По-малкото е повече“. Тя смята, че е важно да имаш хубава чанта, слънчеви очила и възможна най-малко бижута.

Какво да правим преди важно събитие?

„Наспете се добре. Пийте много вода. Слушайте хубава музика, докато се приготвяте. Наслаждавайте се на този процес, защото всяка жена трябва да се наслаждава на времето, в което се гримира и си прави прическа“, споделя звездата.

Какво задължително да вземем със себе си, ако пътуваме?

Бекъм е от жените, които си признават, че винаги взимат повече от необходимия брой дрехи при пътуване. Според нея трябва да сме подготвени с тоалет за всяка ситуация, за да не губим излишно време в обикаляне на магазините на чужда локация.

Кой е най-важният съвет относно перфектния стил?

„Ценете себе си и се обичайте. Обличайте се заради самите себе си, а не за да впечатлите околните. Избирайте дрехи, с които да се чувствате като своята най-добра версия“, категорична е Виктория.