Търсят млади предприемачи със състезание

Търсят млади предприемачи със състезание

Ментори ще напътстват участниците

Варна става арена на състезание за млади предприемачи. Startup Ventures Varna е първото по рода си събитие, в което участниците ще получават реален шанс да стартират свой бизнес в рамките само на три дни. Терен на състезанието е Морското казино във Варна, а датите на провеждане са от 15 до 17 ноември.

Участващите ще имат 54 часа, в които да разгърнат идеите си пред жури. Събитието дава уникален шанс на предприемачите да се запознаят с потенциални спонсори, бъдещи колеги и ментори с дългогодишен опит в бизнес средите.

Целта на организаторите е да покажат на младите предприемачи основите на бизнес планирането, да изведат на преден план преимуществата на продукта им, както и да им осигурят реална обратна връзка с потенциални клиенти.

Участниците в Startup Ventures Varna могат да разчитат на помощта на утвърдени ментори. Задачата им е да напътстват участниците в развиването на идеи и да ги научат как да изградят своите продукти/ услуги, да направят свое маркетинг проучване и да положат основите на своя бизнес план.

Бизнес идеите, които се очакват от участниците, са основно в следните сфери: Изкуствен Интелект, Blockchain, Възвръщаема енергия, Образователни продукти, Корпоративни продукти, Финансови продукти, Роботика, Софтуерни Услуги и други.

Възрастовата граница на участниците е от 18 до 30 години, като не е от значение какво е завършеното им образование. Желателно е да се включат със свои бизнес идеи или да се присъединят към сформиран екип по време на събитието.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.