Туристическа агенция Абакс с пакет COVID-19 защита
2

Ние защитаваме здравето и финансите на клиента

Туристическа агенция Абакс с пакет COVID-19 защита

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА, ПЪТУВАЙ КОГАТО ПОЖЕЛАЕШ – ВИНАГИ БЕЗ РИСК

Считано от 21.09.2020 във всички програми на Абакс, вече има включен пакет "МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ". С тези условия, гарантираме ЗАЩИТА НА КЛИЕНТИТЕ НА АБАКС и те могат спокойно да резервират своите пътувания в НОВОТО НОРМАЛНО.

Обхванали сме целия процес от резервация и плащане на депозит, до завръщане на клиента и за всяка ситуация, сме дали решение, което защитава здравето и финансите на клиента.

Спазваме принципа – МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ, БЕЗ ФИНАНСОВ РИСК ЗА КЛИЕНТА и с процедурите и условията описани по-долу, гарантираме, че нито един клиент на АБАКС, няма да загуби пари за резервация и няма да има никакви допълнителни разходи, в случай на заразяване с COVID-19 или влошаване на цялостната епидемиологична обстановка.

Четирите стълба на спокойствието:

БЕЗРИСКОВА резервация.
БЕЗПЛАТЕН PCR тест.
ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при наложена карантина.
БЕЗ РАЗХОДИ при установяване на COVID-19.

ДЕТАЙЛИ:

Резервиране - БЕЗ ФИНАНАСОВ РИСК, само с 50 лв депозит.

PCR тест – безплатен!

При наложено изискване за негативен PCR тест в страната, до която се пътува или за влизане в България от страната на пътуване, теста е БЕЗПЛАТЕН за клиента (за сметка на АБАКС) в лаборатории Рамус.

Карантина – връщане на парите!

При налагане на карантина за влизане в страната на пътуване от България или за влизане от страната на пътуване към България  парите се възстановяват на клиента на 100% (без удръжки, глоби, неустойки)

При установяване на COVID-19:

При установяване на зараза от COVID-19 преди тръгване – позитивен PCR тест, парите се възстановяват на клиента на 100% (без удръжки, глоби, неустойки)

В случай, че се установи, че клиента е заразен от COVID-19 по време на пътуването - разходите по лечение в болница се покриват според условията на застраховка „Помощ при пътуване – Травълър“ (базова) на Евроинс. Карантиниране на клиент е за сметка на предплатената вече почивка. Разходи за връщане – за сметка на АБАКС.

Искам да допълним, че сме пуснали за края на Октомври - два полета за Тунис и два полета за Египет от София, както и един полет за Тунис, един за Египет от Варна. Предстои за ноември да пуснем за Йордания и Мароко.

Условията са валидни за резервации направени в периода от 21.09.2020г. до 31.12.2020 г., за всички програми на АБАКС, като могат да бъдат променени едностранно от АБАКС, без предварително предупреждение.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.