0

Т реньорът на "Локомотив" (Пд) Александър Тунчев не скри, че се чувства горд от победата с 3:1 на стадион "Българска армия". Като футболист защитникът бе част от ЦСКА и игра под ръководството на Стойчо Младенов, срещу когото в неделя се изправи в треньорски сблъсък и го спечели.

Треньорът на "Локомотив" (Пд) Александър Тунчев не скри, че се чувства горд от победата с 3:1 на стадион "Българска армия". Като футболист защитникът бе част от ЦСКА и игра под ръководството на Стойчо Младенов, срещу когото в неделя се изправи в треньорски сблъсък и го спечели.

"Аз го казах и преди мача, със сигурност имаше сантимент, тъй като в ЦСКА прекарах едни от най-хубавите си години, сподели Тунчев в интервю за "Букмейкър рейтинги". - На „Армията“ мина част от кариерата ми, постигнах успехи, така че малко или много имаше и такива чувства. Но все пак това ни е работата и сега защитаваме честта на "Локомотив" (Пловдив). Успехът ни е повод за радост и гордост - както за мен, така и за целия отбор. Ще играем с ЦСКА и на 1/4-финал за Купата на България, но е доста далече този мач (в началото на март догодина, б.р.). Може би настоящата победа ни дава някакво самочувствие, че сме ги надиграли на "Армията", но до двубоя за Купата има прекалено много време, за да коментираме още отсега.

Подкрепата от страна на ръководството е страхотен плюс за треньора. Дава ти спокойствие, че независимо дали в този или в следващия мач нещата ще се получат, ако работиш правилно и в насоката, която желаеш, рано или късно успехите ще дойдат", допълни треньорът на "Локо" (Пд).