ТУ-София вече приема на документи за бакалавърските програми

ТУ-София вече приема на документи за бакалавърските програми

В Техническия университет – София започна подаването на документи за редовните кандидатстудентски изпити и за прием в бакалавърските специалности.

От 21-и юни до 1-и юли може да се подават документи за явяване на предстоящите изпити. Това може да стане от 8:30 до 16:00 часа, вкл. събота и неделя, в ТУ - София, Център по информационни ресурси (ЦИР), блок 2, партер или по интернет в страница на вуза или сайтовете на филиала в Пловдив и Инженерно-педагогически факултет в Сливен.

От понеделник на 8-и юли се подават пък документи за прием в бакалавърските специалности по един от изборените начини могат да подават кандидат-студентите, които ще участват в класирането с оценка от положен предварителен изпит или с оценка от държавен зрелостен изпит.

Всички тестове и изпити ще се проведат присъствено при спазването на противоепидемичните мерки за ограничаване на опасността от разпространение на СОVID-19 (коронавирус). Тестът по математика ще се проведе на 3-и юли от 9:00 часа в ТУ – София, Филиал Пловдив и Инженерно-педагогически факултет – Сливен. Изпитите по „Рисуване“ и „Композиция“, с оценките от които се кандидатства за специалността „Инженерен дизайн”, са съответно на 4-и и 5-и от 9:00 часа в ТУ – София. На 5-и от 9:00 часа са и изпитите по немски език, английски език и френски език, които са необходими за прием във Факултета за германско инженерно обучение и промишлен мениджмънт, във Факултета за английско инженерно обучение и Факултета за френско обучение по електроинженерство. Изпитите ще се проведат в ТУ – София и Филиал Пловдив (само английски език).

Подробна информация за кандидатстудентската кампания 2021/2022, може да се намери в сайта на  ТУ - София на https://priem.tu-sofia.bg/university/177

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.