ТУ-София обяви приетите на второ класиране

ТУ-София обяви приетите на второ класиране

Технически университет – София обяви второто класиране на кандидат-студентите, приети за обучение в бакалавърските специалности за учебната 2020/2021 г., съобщават от там. Информация за резултатите от класирането кандидат-студентите могат да получат в „Персонална информация“ на сайта на вуза. 

Класираните от втория (окончателен) етап кандидат-студенти се записват в периода от 14 до 17 юли вкл. по специалности в съответния факултет, всеки ден от 8.30 до 16.30 часа. То е окончателно с диплома-оригинал и ксероксно копие, 4 снимки и лична карта, след внесена държавна такса за обучение за зимния семестър на учебната 2020/2021 г. Таксата се заплаща на постерминал в учебен блок 1 (Ректорат), ет. 3, ст. 1337. Студентските картони и уверения се получават безплатно от съответната факултетна канцелария, а студентските книжки се закупуват от книжарниците в района на ТУ-София. Класираните в специалност от друг факултет трябва да вземат дипломата-оригинал от факултета, в който са били приети на първо класиране и да се запишат в новия. 
От 14 до 18 юли в Учебен отдел, бл. 2, ет. 3 се приемат документи за попълване на ограничен брой места по някои специалности. Кандидатства се с  диплома-оригинал за завършено средно образование и ксероксно копие, както и документ за платена такса за кандидатстване в размер на 30 или 60 лв. Плащането се извършва на постерминал в учебен блок 1 (Ректорат), ет. 3, ст. 1337. За тези  места могат да кандидатстват некласираните на I и II етап на класирането, некандидатствалите  в ТУ–София и получилите по-късно диплома за средно образование. 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.