0

Т рима българи получиха наряди за европейското в понеделник. Георги Кабаков и Мартин Маргаритов са избрани за четвърти и пети рефер на двубоя от група D, който е от 16 часа в Глазгоу.

Трима българи получиха наряди за европейското в понеделник. Георги Кабаков и Мартин Маргаритов са избрани за четвърти и пети рефер на двубоя от група D, който е от 16 часа в Глазгоу.

Двубоят ще бъде ръководен от Даниел Зиберт (Германия) , а ще му помагат Ян Зейдел и Рафаел Фолтин. Съдийски наблюдател е Яяп Уилернберг (Нидерландия), а дежурен делегат Пеадер Райън (Ирландия).
Шефката на международния отдел на БФС Ивета Стоянова е дежурен делегат на Испания - Швеция от 22 часа в Севиля. Там съдийски наблюдател е Франк де Блекере (Белгия). Мачът се свири от словенеца Славко Винчич, а му помагат Томас Кланчник и Андриан Ковачич. Четвърти и пети съдия са италианците Давиде Маса и Стефано Аласио.


Полша - Словакия, който е от 19 часа е поверен на Овидиу Хацеган (Румъния) с помощници Раду Жингулеац и Себастиан Джордже. Четвърти и пети са сънародниците им Ищван Ковач и Василе Форин Маринеску. Ще ги наблюдава Паскал Пиер Гарибиан (Франция), а делегат е Артур Азарян (Армения).