0

С ъдийското трио Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Герасим Георгиев-Геро ще представят култовата комедия „Спанак с картофи“ на 7, 10 и 11 юли. Изненадата поднася тазгодишното трето издание на инициативата на Народния – Театър пред театъра.

Съдийското трио Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Герасим Георгиев-Геро ще представят култовата комедия „Спанак с картофи“ на 7, 10 и 11 юли. Изненадата поднася тазгодишното трето издание на инициативата на Народния – Театър пред театъра.

Тримата актьори се събират отново и за последно, за да изиграят пред близо 3000 зрители под звездите спектакъла на режисьора Богдан Петканин. Цените на билетите са 30, 35 и 40 лв.

Въпреки кулинарния привкус в заглавието, комедията „Спанак с картофи” наднича в съблекалнята на трио футболни съдии преди и след мача. Трима мъже, уж колеги, уж дружески настроени, а същевременно съперници за жени и постове. Дали ще спазят уговорката да „работят в екип” в името на общия успех и големия футбол и дали ще им се размине само с нецензурния припев „Съдията, съдията…”? От 2 до 11 юли на откритата сцена, която ще бъде издигната пред Народния театър, ще се изиграят общо 10 представления. На 2 юли Малък градски театър „Зад канала“ гостува с „Ромул Велики“, на 3 и 4 юли ще се играе „Лисичета“, на 5 и 6 юли – „Един безумен ден“, на 8 и 9 юли – новата постановка „Актрисата“ с Аня Пенчева и Стефан Данаилов, на 7, 10 и 11 юли – „Спанак с картофи“. Трибуната ще е с капацитет 1000 места, а строежът й ще започне в края на юни. В клипа за събитието звучи гласът на актьора Владо Пенев.