Шефът на Ефбет: Васил Божков иска дестабилизация на страната

Шефът на Ефбет: Васил Божков иска дестабилизация на страната

Пълен цирк, гавра с „Левски“ и с феновете. 100% е било режисирано. Още вторник е имало такива организации. Чух, че предаването на акциите е трябвало да стане привечер в предаването „Лице в лице“, но това са слухове, които достигнаха до мен от Тити Папазов и други хора, но вярно ли е, не е ли, не знам.

Този престъпник Васил Божков иска политическа дестабилизация на страната, затова прави тези циркове. Той други лостове няма, освен тези акции на „Левски“ и създава смут около себе си.

Ползва и Тити, и „Левски“, и феновете. На него по принцип не му пука за „Левски“. На мен ми го е казвал сто пъти. Нито „Левски“ го интересува, нито ЦСКА, само собствените му интереси. Той преди казваше, че бил левскар, после от 2000 г. до 2019 г. януари беше цесекар 19 години, говореше за отбора като „ние“ и изведнъж пак стана от „Левски“. Дори и като взе отбора, пак не му пукаше. И преди, и като го взе - все едно и също. Такова поведение имаше и пред нас. Питал съм го: „Какво става с Левски“, той ми казваше: „А, не се занимавам, не ме интересува“. Освен това доказателство, че не му пукаше, е, че не застана с името си като собственик, а сложи Жоро Попов, защото искаше да се отърве по-бързо. Бил е собственик за известно време и после прехвърли акциите на него.

От този цирк той може да спечели някаква публичност. Бяха го позабравили в последно време. Като усети разхлабването на мерките, като се поизмести коронавирусът и като основна тема, защото им омръзна на зрителите и нацията от карантини и вируси, реши да напомни за себе си. Тити ми каза още преди 2-3 седмици, че мисли да взима акциите от Васил, аз му казах да не се занимава с глупости, защото никога няма да му ги даде. Пита ме защо, отговорих му да опита и да види какво ще стане, да му звънне и да го пита. Акциите не са ходили никъде, нито по Дубай, нито никъде. Те са били при неговите хора, които му поддържат офиса. Могат да ги прехвърлят за секунда при желание. Щом на първия ден не му ги прехвърлиха, значи никога няма да му ги прехвърли и ще прави циркове.

Аз му казах: „Тити, недей, този човек ще те изложи пред цяла България“, даже и преди малко му казах да излезе и да разкаже какво са си говорили по телефона, иначе ще излезе, че е страхливец. Той ми отговори, че ще си помисли. Според мен Черепа (б.р. - Васил Божков) седи и няма друга работа и мисли простотии.

Имайте предвид, че Сашо Диков се оказа вуйчо на секретарката на Божков - Йоана Христова. Тя е задържана заради ОПГ, ръководена от него, и в момента е следствена. Когато Сашо Диков дойде да ме интервюира в офиса, започна да задава преднамерени въпроси. Точно тогава Божков ни беше организирал медийна помиярщина през малки сайтове, които се цитираха от по-големи сайтове. Нищо общо с действителността от сорта, че съм имал любовници по Милано, изнасял съм пари, търгувал съм с дроги. Само имената ни бяха верни. Дойде Сашката с тези въпроси - имаш ли любовница в Милано, имаш ли вила еди-къде си. Казах му, ако я намери, да я взима. Въпросите бяха странни и про-Божков. Самият той е откраднал 250 млн. лв., за което подадох първия сигнал, после имаше и втори - за още 250 млн. лв., станаха общо 500 млн. лв. Но тогава още бях подал само първия и му казах на Сашо, а той ми викаше, че и Доналд Тръмп крал данъци, ей такива неща говореше. Идва и вика: „Момчета, на вас никой не ви обръща внимание, Божков ви плаши с убийство“, ние с брат ми му разказахме цялата история, обаче въпросите му бяха про-Божков и небивалици от лайняните медии, които измислят щуротии. Ама викам, айде, сигурно такъв му е стилът. После, като разбрах, че е вуйчо на Йоана Христова - секретарката, ми е ясно кой го е пратил и първия път.

Цветан Василев няма нищо общо с Васил Божков. Божков е убиец, изнасилвач и поръчител на побои. Оня Цветан Василев е съвсем друг тип престъпник. Може нещастието да ги сплотява. Няма нормална държава, която ще търпи убиец, изнасилвач и побойник.

Надявам се да го осъдят. Не знам докъде може да стигне лудостта му, но неговата наглост е безгранична, не знам какво още може да измисли. Надявам се да бъде докаран и изправен пред правосъдието в България. На нито една държава по света не й трябва убиец, никой не държи убийци и изнасилвачи. Аз на това се надявам. Айде за финансови престъпления някой може да си затвори очите, но престъпления против личността, убийства, няма държава, която да го държи.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.