0

З а радост на всички пловдивчани и пловдивчанки на 11 юли 2020 г. д-р Елеонора Валянова, естетичен дерматолог в "Хил клиник", ще посети Пловдив ексклузивно за консултации и процедури с лифтинг конци.

За радост на всички пловдивчани и пловдивчанки на 11 юли 2020 г. д-р Елеонора Валянова, естетичен дерматолог в "Хил клиник", ще посети Пловдив ексклузивно за консултации и процедури с лифтинг конци.

Конците са най-новият, неоперативен метод за моментален и изящен лифтинг на лице и шия, напоследък се ползват много и за подобряване на корем, колене, дупе. Има изключително добър ефект за изправяне на нос и то без болката и дългия възстановителен период на една традиционна операция.

Д-р Валянова е сертифициран международен тренер в тредлифтинга (неоперативни корекции с резорбируеми конци) на световноизвестната марка Aptos.

Лифтингът с конци е изключителен метод в естетичната медицина за стягане и повдигане на отпуснатата кожа чрез въвеждане на стерилни резорбируеми нишки. Процедурата е комфортна, приема се добре от кожата и не предизвиква нежелани странични реакции. Поставени по определен начин в кожата, конците индуцират образуването на млад колаген по хода си, което води в крайна сметка до поддържане на добър контур на лицето и коригиране на бръчките. Лифтинг ефектът се вижда моментално след процедурата, но пълната абсорбция на конците настъпва след до 2 години, като през цялото това време третираната зона се подобрява и подмладява. Красотата на метода е в неговата абсолютна нетравматичност. След процедурата няма оток, синини, разрези, а само микроубождания с игла, които веднага се заличават.

За да запазите предварително час за консултация при д-р Валянова позвънете на тел. 032/627839 или на рецепцията на клиника Medistate на адрес бул. „6ти септември“, 60. Медицинският център Medistate е познат като специализирано здравно заведение за трансплантация на коса и терапия за кожа и коса със стволови клетки по метода на микроприсадките.