0

В лади Ампов-Графа е на гребена на вълната. Скоро на пазара излезе албумът му „Страничен наблюдател“, който съдържа 13 парчета. „Фалшиви струни“ и „Страничен наблюдател“ са записани с помощта на струнен оркестър „Софийски солисти“, а зад рояла в студио за пръв път е седнал самият той.

Влади Ампов-Графа е на гребена на вълната. Скоро на пазара излезе албумът му „Страничен наблюдател“, който съдържа 13 парчета. „Фалшиви струни“ и „Страничен наблюдател“ са записани с помощта на струнен оркестър „Софийски солисти“, а зад рояла в студио за пръв път е седнал самият той.

Албумът включва и вече превърналите се в хитове сингли CA$H, “Огън”, “Квартални джентълмени”, “Приятели завинаги”, и баладата, посветена на майка му - „Последна песен“. Феновете пък тръпнат в очакване Графа да отпусне гласни струни на открито, което ще се случи на стадион „Българска армия“ на 10 юни 2020 г. Покрай усилената работа хитмейкърът намира време и за пътувания, а често негови спътници са съпругата му Мария и малчуганите Крис и Никол. Ето кои са любимите дестинации на Графа и защо:

Ковачевица

Ковачевица е невероятен град, сгушен в района на Западните Родопи. Там цари тишина и спокойствие. Наистина уникално място, на което обожавам да бъда.

Мумбай

Когато се озовах пред Портата на Индия, имах чувството, че съм у дома си. Почувствах се вкъщи.

Хавана

Хавата е мястото, където изпуших последната си цигара в живота. Това е един от любимите ми градове. Обожавам дайкирито, сервирано в баровете, и усмивките на хората.

Виена

Виена е много красив град. Носи ми усещане за простор и свобода. Харесвам виенските щрудели и хубавата бира.

Тоскана

Тоскана... Там времето е спряло, наистина. Всичко e лежерно и това е една от положителните страни на града. Храната е божествена. Както казва моят близък приятел, Борислав Бояджиев – Борче: „От пастата там може да изпаднеш в кулинарна истерия“.