0

Н евероятният актьор Том Круз в ролята на агент Итън Хънт ще кара новото BMW M5 в най-новата част от филмовата поредица „Мисията невъзможна: Разпад”. Филмът ще може да бъде видян в киносалоните по целият свят от 27 юли 2018 г. Освен от новото BMW M5 екипът от агенти ще бъде подпомаган от редица модели на BMW като Серия 5 от 1986 г., Серия 7 и мотоциклета BMW R nineT Scrambler.

Невероятният актьор Том Круз в ролята на агент Итън Хънт ще кара новото BMW M5 в най-новата част от филмовата поредица „Мисията невъзможна: Разпад”. Филмът ще може да бъде видян в киносалоните по целият свят от 27 юли 2018 г. Освен от новото BMW M5 екипът от агенти ще бъде подпомаган от редица модели на BMW като Серия 5 от 1986 г., Серия 7 и мотоциклета BMW R nineT Scrambler.

Още от 2011 г. BMW е партньор на култовата поредица и сега отново подпомага новата част с редица автомобили, както и с една глобална маркетингова кампания. „Мисията невъзможна: Разпад” представя Итън Хънт (Том Круз) и неговият екип от IMF (Алек Болдуин, Саймън Пег, Винг Реймс) заедно с познатите съюзници (Ребека Фергюсън, Мишел Монахан) в надпревара с времето след една несполучлива мисия. Другите роли се изпълняват от Хенри Кавил, Анжела Басет и Ванеса Кърби, режисурата отново е поверена на Кристофър Макккуори.

Новото BMW M5 постига впечатляващо присъствие във филма, оборудвано с черна бъбрековидна радиаторна решетка и карбонови корпуси на външните огледала. Новото BMW M5 позволява на Том Круз като Итън Хънт винаги да изпреварва противниците си с най-добро сцепление и ненадмината динамика на управлението, благодарение на мощния си 4,4-литров V8 Biturbo бензинов двигател с мощност 600 к.с., както и новоразработеното задвижване на четирите колела M xDrive.

Мотоциклетът BMW R nineT Scrambler може да бъде видян в някои сцени в края на филма, как се движи с много висока скорост при рисковани маневри в диво преследване през Париж. Значителна роля във филма има и един автомобил от историята на BMW. Преследването със седана BMW 5-а серия от 1986 година напомня на почитателите на марката за легендарния модел от средата на 80-те години на миналия век.

Сътрудничеството на BMW и „Парамаунт Пикчърс” при поредицата „Мисията невъзможна” стартира през 2011 година и е осигурило на почитателите някои легендарни моменти от историята на киното. При това BMW винаги преминават отвъд нормалното продуктово позициониране и представят и визии от бъдещето и технологии на утрешния ден, които да подпомагат агентите на IMF при техните мисии. Незабравима например е ролята на концептуалния автомобил BMW i Vision Dynamics, който още през 2011 г. представи революционния хибриден спортен автомобил BMW i8 и технологиите като Head-Up дисплей или активното разпознаване на пешеходци в „Мисията невъзможна: Режим Фантом“.

През 2015 г. последва „Мисията невъзможна: Престъпна нация“, в който BMW M3 представи една от най-вълнуващите каскади на заден ход в историята на киното. С функцията за отключване чрез докосване с дланта на ръката автомобилът от филма отново представи една технология от бъдещето. Почитателите на мотоциклетите с радост си спомнят за вълнуващото преследване с BMW Motorrad S 1000 RR, с което Итън Хънт се движи с бясна скорост по планините около Маракеш. Според трейлъра „Мисията невъзможна: Разпад“ ще представи най-вълнуващата мисия на всички времена, с което ще надмине всички досегашни филми от поредицата.