„Ти и Lidl за по-добър живот“ с две престижни отличия
2

„Ти и Lidl за по-добър живот“ с две престижни отличия

Лидл България получи две първи отличия за своята най-голяма социално отговорна инициатива „Ти и Lidl за по-добър живот“. Тя бе отличена в категория „Социален ангажимент“ в Годишните награди на германската икономика за своята социалната ангажираност, както и в категория „Обществено отговорна компания 2020“ на Бизнес наградите на Форбс, които отличават компании, инвестиращи успешно в общественополезна дейност.

„Вълнуваме се, че получаваме толкова престижни отличия, защото инициативата „Ти и Lidl за по-добър живот“ е доказателство, че с правилната нагласа, енергия и вдъхновение всички можем да постигнем положителни промени за обществото. Вярвам, че за три години резултатите, които постигнахме благодарение на нашите клиенти и партньори са повече от впечатляващи. Близо 21 000 души са преките бенефициенти във финансираните 73 проекта, а над 150 000 души са непреките. Така ние допринасяме за устойчива промяна и за осигуряването на възможност за по-качествен и пълноценен начин на живот на местните общности“, сподели Милена Драгийска, изпълнителен директор на Лидл България.

Отличията са естествен резултат от усилията на компанията да допринася за по-качествения и пълноценен начин на живот на хората от различните региони от 2017 година до сега. Инициативата се реализира в партньорство с „Фондация работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум и е определяна като най-голямата грантова програма на частен корпоративен дарител у нас.

Назад

ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.