Тетте от „Протестна мрежа” се чална терминално, посвещава откраднат сайт на Пеевски
4

Тетте от „Протестна мрежа” се чална терминално, посвещава откраднат сайт на Пеевски

Кой иска да завладее софийската адвокатура? Не знаете? И Тетте Добромирова не знае, но много напира да ви каже. Пък вие вярвайте, ако си нямате друга работа. Това все пак е Ивет Добромирова. Би трябвало да сте разбрали вече колко струва нейната дума.

Откакто се омъжи за адвокат, Тетте много взе да ги разбира адвокатските дела. Половин адвокат е вече, ако не и цял. И сега се прави, че е в час по отношение на Софийската адвокатска колегия и общото й събрание. Върти-суче по познат маниер и току вади напред поредната фалшива новина, в която е замесила името на депутата Делян Пеевски. Защо го прави, и тя самата не знае. Прелива от пусто в празно. И от празно в пусто също така.

И като Тетте от „Протестна мрежа” все така правеше. Не й вярвайте, обаче. Лъже хладнокръвно и нагло. Всъщност, днес Тетте има толкова общо с „Протестна мрежа”, колкото има и Пеевски. И ако ще целия си откраднат сайт да му посвети и да споменава „терминално” името му сутрин, обед и вечер, нищо няма да промени. Добромирова просто си прави реклама, за да залъже заблудените, че този сайт е онзи сайт и тя още играе с протестърите, а Пеевски е нейния начин да се появява във фийда. Да, ама не, както казваше Петко Бочаров.

Клетата Тетте е сам-саминка. Бившите й другарчета не щат и да чуят за нея. Отсвириха я като онази розова свирка, която обичаше да лапа по протестите, та даже и колажи с тениска „Тетте, върни парите!” й направиха. За какви пари я подканят, тя си знае добре.

Ако адвокатската професия се прихващаше по полов път, можеше да е друго, но на Тетте не й се получават добре нещата. За някои блондинки е характерно, че думите им изпреварват мисълта. Миналата година например някогашната хубавица се изфука, че адвокатите й спечелили дело срещу медиите на Пеевски. После стана ясно, че не била точно разбрала и не било „Телеграф медиа”, ами „Ню Медиа Груп”.

Пак толкова неубедително звучи и в инсинуациите по адрес на адвокатурата. Нейните адвокати са й казали едно, тя друго е разбрала, трето пък е написала.

Чалването на Тетте Добромирова е тотално и терминално, та чак притеснително. В сайта, който копира протестърския, например, няма посочени координати за връзка. Уж „ТерминалНО”, пък с рекламната тарифа цица пари за „Терминал 3”. Не е много сигурно, че се е допитала до читав адвокат, дали може да има анонимен сайт, без посочен адрес и контакти, и без да се знае кой все пак го списва. За копирането на рубриките пък съвсем не искаме да се хващаме, защото е съвсем очевидно, че откраднатият сайт на Тетте е огледален на протестърския. За какво й е на Тетте да заблуждава аудиторията, е въпрос, на който не ние трябва да дадем отговор. Както не можем да кажем докога бившата протестърка ще злоупотребява с името на депутата и издател на „Телеграф медиа” Делян Пеевски. Нека това шмекеруване на дребно си тежи на съвестта на новоизлюпената адвокатка по мъж. Признаваме обаче, че розовата свирка й прилягаше повече, отколкото опитите да се прави на адвокатка и журналистка. Затова, Тетте, просто прави това, което умееш. Журналистиката и адвокатурата ги остави на професионалистите.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.