0

О бичаната от поколения българи актриса Татяна Лолова ще запише песен. Повод за това й дава проектът „Пеещи артисти“. Комедийната звезда ще изпее „Кутийка за спомени“, дело на Момчил Колев, когото меломаните познават добре от дуетите му с Дони.

Обичаната от поколения българи актриса Татяна Лолова ще запише песен. Повод за това й дава проектът „Пеещи артисти“. Комедийната звезда ще изпее „Кутийка за спомени“, дело на Момчил Колев, когото меломаните познават добре от дуетите му с Дони.

Лолова не е единствената знаменитост, която ще се изправи в звукозаписното студио за „Пеещи артисти“. Освен нея, с песни ще се разпишат още Людмила Сланева и Герасим Георгиев-Геро, Веселин Плачков и Маги Джанаварова, Биляна Петринска и Марио Николов, Добрин Досев, Филип Аврамов, Симеон Владон и Даниел Цочев с Мая Бежанска.

Към всички музикални произведения ще бъдат заснети и черно-бели клипове. Впоследствие те ще бъдат обединени от продуцента на проекта Игор Марковски в 45-минутен филм. Лентата ще бъде включена във филмовия фестивал “Мастер оф Арт” на Найо Тицин.