0

Д нес в рубриката „Най-най-най“ надникваме в дома на звездното семейство на Таня Тончева и Сашо Кадиев. Какво обичат да правят младите родители в свободното си време? „Сериалите са любимото ни „най-най-най“ нещо, което правим заедно“, повдига завесата за нас чаровната танцьорка.

Днес в рубриката „Най-най-най“ надникваме в дома на звездното семейство на Таня Тончева и Сашо Кадиев. Какво обичат да правят младите родители в свободното си време? „Сериалите са любимото ни „най-най-най“ нещо, което правим заедно“, повдига завесата за нас чаровната танцьорка.

Към момента работните графици и на двамата са заети. Той снима риалити шоуто „България търси талант“, където ще го видим като водещ заедно с Лудия репортер Дани Петканов, през последните няколко месеца застана и пред камерата за новия филм на Ники Илиев „Завръщане“. Още днес пък тя ще акостира на брега на язовир Батак, Цигов Чарк, за да се включи в първия по рода си у нас латино пикник, където всеки ентусиаст ще може да попие от опита й в салсата. Самият Кадиев, според Тончева, се справя отлично с танците, като дори е измислил собствен стил. „Той е известен с танците си. Нямаме такъв стил, към който можем да го причислим. Сашко си го е измислил, на всички песни танцува и от всички стилове танцува. Дори се меси и ми дава съвети от рода на „Тази фигура тук не трябва да е така, трябва да я промениш“, казва ни още Тончева.

Докато не са на „подиума“, двамата обичат най-много да прекарват време заедно пред екрана, а ето и кои са любимите им телевизионни заглавия:

1. „Черното огледало“

Синопсис: „Черното огледало“ е известен с това, че всеки епизод функционира като самостоятелна единица. Всяка от тях носи собствен заряд, отличава се от всички останали, а редица телеманиаци са класирали конкретни серии от „най-скучни“ до „най-интересни“ телевизионни сюжети, които са гледали. Ето какво се случва в „най-най-най“ първата част на сериала: В първата част „Черното огледало - Националният химн“ министър-председателят Майкъл Калоу е изправен пред сериозен проблем, който може да съсипе бляскавата му политическа кариера – принцеса Сузана, най-обичаният член на кралското семейство, е отвлечена. Едно от условията, които безскрупулните похитители поставят, за да я освободят е... Калоу да прави секс с прасе в ефира на най-голямата национална телевизия.

2. „Западен свят“

Синопсис: За да пресъздаде по-вярно атомсферата на Дивия Запад с неговите улични престрелки, опушени барове и опасна любов, атракционният парк „Западен свят“ е населен с роботи, които са способни да изпитват силни страсти, да бъдат съпричастни, но и да убиват безмилостно. Посетителите се забавляват с тази разходка в миналото, докато един ден нещата неочаквано не излизат от обичайното русло. След няколко кървави инцидента става ясно, че роботите са се откъснали от контрола на хората от командния център и са завзели парка. Целта им е проста и жестока – никой да не си тръгне жив оттам.

3. „Големите малки лъжи“

Синопсис: Драматичният сериал с елементи на черна комедия разказва за три майки на деца от началното училище, чиито животи се обръщат с главата надолу след едно убийство в града, в който живеят. Създаден е  по бестселъра на Лиан Мориарти и е с участието на Рийз Уидърспун, Никол Кидман и Шайлин Удли.

4. „Наркос“

Синопсис: „Наркос“ е сериал, базиран на истинската история на краля на коката – Пабло Ескобар. Всеизвестен факт е, че Ескобар започва наистина от нулата като за по-малко от десетилетие се превръща в един от най-влиятелните хора в света. Толкова забогатява от търговията с наркотици, че списание „Форбс“ го нарежда на 7-мо място в списъка на най-богатите хора за 1989 г. Лидера на картела „Меделин“ успява да започне война с американските служби за борба с наркотиците и колумбийските власти. Война, която губи. Срещу него сили впрягат всички представители на закона – от юристи до военни, всички обединени от едничката цел да заловят Ескобар.

5. Бонус – документални филми, сред които ленти за тенисистката Серена Уилямс, певицата Ейми Уайнхаус и др.

Докато гледат любимите си сериали, синът на Катето Евро обича да пие безалкохолни напитки „с литри“ и да граби с големи лъжици течен шоколад. Нежната му половинка пък обикновено се концентрира единствено върху сюжета на телевизионния разказ и избягва похапването. От време на време си позволява по един сладолед. „Караме се постоянно, защото той пуши много по време на филмите, а аз много мразя цигарите. Става, отваря, затваря... Обикновено изпращаме и детето горе при бабата докато гледаме. И двамата сме киномани и много, много обичаме да гледаме филми и сериали. Това е нещото, което най-много ни свързва“, намигна още Тончева.