0

С ветовният шампион в тежка категория Тайсън Фюри се пошегува с любимия си „Манчестър Юнайтед“, а и също така с най-големия си противник на ринга - Дионтей Уайлдър.

Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри се пошегува с любимия си „Манчестър Юнайтед“, а и също така с най-големия си противник на ринга - Дионтей Уайлдър.

"Червените дяволи“ загубиха тежко градското дерби срещу "Сити" с 0:2, като не резултатът бе толкова унизителното в случая, а играта и тоталната доминация на момчетата на Гуардиола, които почти не позволяваха на домакините да играят с топката. Освен това, предишният домакински мач на "Юнайтед" във Висшата лига бе онова 0:5 от "Ливърпул". Заради двете тежки поражения от най-големите си врагове, Тайсън Фюри сподели за "дяволите: "Мисля, че е справедливо да кажа, че "Ман Юн“ яде повече бой, отколкото Дионтей Уайлдър отнася от мен", с усмивка на уста каза Циганския крал.

След мача пък за пореден път се заговори, че мениджърът на манчестърци Оле Гунар Солскяер ще бъде уволнен.

Спецът също коментира това, но подчерта, че не мисли сам да напуска. „Това беше голяма крачка назад, но докато аз съм тук, ще се борим да изглеждаме по много различен начин“, допълни норвежкият спец. Като фаворит за поста му се сочеше Антонио Конте, но след като италианецът застана начело на „Тотнъм“, отново изплуваха имената на Ралф Рангник и Зинедин Зидан.

След дербито със „Сити“ камерите уловиха и любопитен момент, свързан с вратаря Давид де Хеа. Секунди след последния съдийски сигнал испанският страж на „Юнайтед“ изля гнева си върху тунела, като преди да влезе в него, го удари с всички сила. По-късно в Twitter Де Хеа оправда действията си, като написа, че е бил изключително разочарован от представянето на отбора.