Създават нови длъжности към Агенцията за качеството на социалните услуги

Създават нови длъжности към Агенцията за качеството на социалните услуги

Създават длъжности „служител по мрежова и информационна сигурност“, „служител по сигурността на информацията“, „длъжностно лице по защита на личните данни“ и „финансов контрольор“. Това реши Министерският съвет.

Осигуряването на две щатни бройки ще бъде осъществено чрез вътрешна реорганизация в рамките на общата щатна численост на АКСУ, съобщават още от правителствената пресслужба. Обезпечаването на другите две щатни бройки ще се извърши за сметка на намаляване на числеността на специализираната администрация в Агенцията по заетостта. С проекта на акт се предлага увеличаване на щатната численост на Фонд „Условия на труд“ и Фонд „Социална закрила“ с по две щатни бройки с цел оптимизиране на осъществяваната от тях дейност и гарантиране на по-ефективното изпълнение на функциите на служителите. Осигуряването на необходимите четири щатни бройки ще се извърши за сметка на намаляване на числеността на специализираната администрация в Агенцията по заетостта.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.