Съвети за първа среща

Съвети за първа среща

Разшифроването на женската логика изисква научни познания, далечни и на най-опитния екип от квантови физици. Мъжете, особено на първа среща, обаче са съвсем друга бира, както биха се изразили самите те. Днес за кратко ще погледнем в „чуждата паничка“, за да сверим собствения си часовник. Иначе казано, ще се разровим из мислите на мъжете, извели ни за първи път на романтично рандеву.

Макар че повечето дами се притесняват как да си спечелят тази среща с техния избраник, потенциалният им партньор има стриктни очаквания към тях и по време на самото Събитие. Не са много, но изискват от нас наистина да вникнем в тяхната психика. Или да си отговорим на фундаменталния въпрос Какво искат мъжете?


Спести му празни приказки от 1001 нощ

Достоевски е казал: „Ни една жена не е успяла да надмине Шехерезада. 1001 нощи тя е разказвала небивалици на мъжа си“. Само една нощ, и то първата ви среща, може да е достатъчна да изстреляте същия брой небивалици срещу невинен непознат. Ако почнете да бърборите, обектът на желанията ви най-вероятно ще помисли, че сте сладка. Но стигнете ли до момента, в който от двадесет минути разтягате локумите за маникюра на кучето си, за изкуствените мигли на съседката, за новата прическа на Ким Кардашиян и прочие, рискувате събеседникът ви да получи „спешно обаждане“ и да избяга. Старайте се да се започнете разговор, а не монолог. Дори избраникът ви да е по-мълчалив, подбутвайте го с приятни въпроси относно книги, филми, а защо не и видеоигри.


Не прекалявайте с поръчките

Първа среща? Неписаните закони гласят, че момчето плаща. Разбира се, трябва да симулирате желание да си разделите сметката, но един джентълмен ще ви почерпи. Затова е много важно да не прекалявате с поръчките. Колкото и да е хлътнал, ако един мъж си помисли, че не може да си позволи да е с жена като вас, той няма да си направи труда да ви покани пак. Бъдете скромни и това със сигурност ще се хареса на човека отсреща.


По стандарта на БГ мама

Ако един мъж си пада по вас, той ще почне да си ви представя гола. Това е ясно. Възможно е още на първа среща и да се влюби. Тогава картинката се променя. Вярвате или не, той ще премисля какво ще е да се запознаете с „милата му майчица“. Затова е препоръчително да избягвате псувните, твърде неприличните истории и вредните навици - те така или иначе не прилягат на една дама. Тъмната страна в характера си можете да разкриете и в по-късен етап на отношенията.


Оставете претенциозното си Аз вкъщи

Още преди да стигнете до заветното Запознанство с неговата майка, имайте предвид, че вашият избраник ще пожелае да „тества“ уменията ви да оцелеете сред останалата дружина маймуни, които той нарича свои приятели.

Ако постоянно мрънкате, че менюто в ресторанта не ви се нрави, защото не е гурме или се карате на сервитьорката задето е донесла две пакетчета захар за кафето ви вместо поръчаните три... твърде е вероятно вашият любим да сметне, че сте прекалено претенциозна за вкуса му. Не дай си Боже, изкоментирате факта, че в избрания от него ресторант излъчват футболен мач, а единственото по-протяжно нещо от този спорт е „Дързост и красота“, то определено ще го загубите като обожател. Първо, защото вашите „високи стандарти“ надали съответстват на неговата представа за приятно изкарване с останалите хулигани от компанията му. И второ, защото ще цели да избегне шегите на неговите тъй верни приятели по ваш (и съответно по негов) адрес.


Изключете телефона

Проблемът на сегашното поколение е, че чатът измества разговорите лице в лице. Жените са една идея по-зависими от телефоните си, поради което е препоръчително да ги изключват на първа среща. Сервитьорът ви носи гурме с топ презентация? Чудесно, но няма нужда да снимате чинията и да я пускате в Инстаграм. Приятелката ви от детската градина пуска лайв видео от концерт на еди-кой-си? Ще го изгледате по-късно. Ще направите наистина лошо впечатление на човека отсреща, ако прекарате вечерта в социалните мрежи, затова просто недейте.


Дайте сигнал, че не сте Непорочната Джейн

Няма нищо лошо в това да изчакате със сексуалните отношения до първата брачна нощ, ако сте взели такова решение. Все пак знайте, че на първа среща мъжете си мислят, преди всичко останало, за евентуалните креватни упражнения с вас. Всеки самоуважаващ се мъж (и уважаващ жената срещу него) няма да поиска да си легнете с него още след първата вечеря или първата кинопрожекция, на която ви е извел. Въпреки това му дайде сигнал – я със закачлива усмивка или докосване, че сте на една и съща страница като него. Или по-просто казано – че не сте Непорочната Джейн.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.