0

Л егендарният британски изпълнител Том Джоунс пристига в понеделник в България за концерта, който ще изнесе същата вечер на Античния театър в Пловдив.

Легендарният британски изпълнител Том Джоунс пристига в понеделник в България за концерта, който ще изнесе същата вечер на Античния театър в Пловдив.

Сър Том Джоунс наистина е жива легенда, един от малкото музиканти с дългогодишна кариера, коята активно и успешно продължава и до днес. Невероятните му изпълнения преминават всички граници на музикални стилове и периоди и вълнуват поколения фенове. За уникалния си пърформанс в Античния театър певецът с корени от Уелс пристига с екип от над 30 души, които да се погрижат за страхотния звук и атмосферата по време на събитието. Вратите ще отворят в 19.30 часа, за да си заеме публиката навреме местата, а Том Джоунс ще излезе на сцената около 21 часа.

Поради лимитирания капацитет и спецификата на Античния театър няма да има възможност за безплатен достъп на деца до 10 години за концерта на сър Том. А лица до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат допускати единствено след представяне на попълнена декларация за придружител, която може да се намери в сайта на Eventim – www.eventim.bg, или на място.

Огромният интерес към концерта е очакван. Билетите са почти разпродадени, като все още има ограничено количество в продажба. Те могат да бъдат закупени от касите на Античен театър – Пловдив, и Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.