СУ обяви допълнителен прием за свободните места

СУ обяви допълнителен прием за свободните места

Софийският университет „Св. Климент Охридски“ обявява допълнителен прием za останалите незаети места в редовна и в задочна форма, субсидирани от държавата, както и за незаетите места за обучение срещу заплащане за учебната 2020/2021 година, съобщават от вуза.

10 664 са кандидатите, подали документи за прием в Софийския университет, което представлява ръст от 50 процента спрямо 2019 г. 4 497 новоприети студенти са се записали след приключване на трите класирания в кандидатстудентската кампания за учебната 2020/2021 година, посочват от там. За останалите незаети места Софийският университет обявява допълнителен прием при следния график:
От 10 до 14 септември 2020 г. е срокът за регистрация за класиране. Процедурата по регистриране за класиране и подаване на документи за класиране е електронизирана и се извършва единствено на адрес: https://online.uni-sofia.bg с линк от главната страница на Университета – http://www.uni-sofia.bg . Достъпът до електронния портал изисква задължителна начална регистрация чрез валидни лични данни и валиден адрес на електронната поща.
В сектор „Прием на студенти“ на Ректората е допустимо единствено валидиране на информацията от предварително направения от кандидат-студента запис в електронизираната система само по изключение и при невъзможност кандидатите да се регистрират онлайн.
На 15.09.2020 г. от 9.00 ч. във Физическия факултет ще се проведе допълнителен изпит по физика. Срокът за регистрация за изпита е 8 и 9 септември 2020 г. Регистрацията се прави единствено чрез електронизираната система на адрес: https://online.uni-sofia.bg с линк от главната страница на Университета – http://www.uni-sofia.bg .
Класирането ще бъде обявено на 18 септември 2020 г., а записването на новоприетите студенти ще бъде на 21, 23 и 24 септември 2020 г.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.