Строят модерни шоурумове в пловдивския Индустриален парк Марково

Строят модерни шоурумове в пловдивския Индустриален парк Марково

Гъвкавото търговско пространство предоставя площи, изцяло съобразени с нуждите на бъдещите наематели

Най-видимата предна ивица, разположена с лице към пловдивския Околовръстен път в Индустриален парк Марково, е отредена за изграждане на модерни шоурумове. Едноетажната конструкция комбинира естетика и функционалност.  Застроената площ е 570 кв.м., отличава се с изключителен простор и светла височина от 4,34 метра.

Новоизградената и напълно завършена инфраструктура и забавителната лента от Околовръстен път предоставят възможност за лесен и удобен достъп до търговските площи. Основното влизане е предвидено да бъде осъществено чрез автомобилен вход и изход към обслужващия паркинг, който подсигурява на обекта 25 паркоместа.

Инвеститорът предоставя възможност на  бъдещите наематели да наемат площи, изцяло съобразени с техните нужди, като сградата е проектирана така, че да може да бъде разделена на три отделни търговски помещения, които да функционират напълно самостоятелно едно от друго.

 Предвидено е място за поставяне на светеща табела, проектирани са големи витрини с отлична видимост от пътя. За реализацията на модерния екстериор и интериор са подбрани висококачествени материали и съвременни решения, които да превърнат тази ексклузивна площ в представителството, което да добави стойност към брандовете на бъдещите ползватели.

Индустриален парк Марково е разположен на Околовръстния път в южната част на града. Намира се само на 5 км от Митница Пловдив и на 14 км от автомагистрала „Тракия“. Шоурумовете се възползват от най-силния автомобилен поток по протежението на Околовръстен път.

Инфраструктурата на Индустриален парк Марково беше завършена през 2018 година. Миналата година първите две компании откриха своите представителства в него, а в процес на изграждане и проектиране на своите центрове са още пет фирми.

 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.