0

В идеоклип със стоножка, движеща се по пътя и хвърляща огромна смешна сянка, се радва на особена популярност в Туитър. Кадрите сами по себе си са умилителни. Оказва се обаче, че когато потребителите добавят музика към тях, създанието се превръща в истинска звезда на дансинга, съобщи интернет порталът Mail.ru.

Видеоклип със стоножка, движеща се по пътя и хвърляща огромна смешна сянка, се радва на особена популярност в Туитър. Кадрите сами по себе си са умилителни. Оказва се обаче, че когато потребителите добавят музика към тях, създанието се превръща в истинска звезда на дансинга, съобщи интернет порталът Mail.ru.

Първият музикален експеримент, отприщил впоследствие своеобразен флашмоб, е дело на потребителка с прякор Аманда. Тя е насложила върху кадрите със стоножката парчето "Walk This Way" на Рън Ди Ем Си с участието на "Аеросмит". 
Съдейки по останалите предложения на Аманда и други потребителите на Туитър, видеото се съчетава на практика с всякаква музика, независимо дали става въпрос за популярната мелодия от "Розовата пантера", Имперския марш от "Междузвездни войни" или парчета на Лу Рийд, Джони Кеш, "Рамщайн". 

Видеото набира популярност и в YouTube.