0

О снователят и арт директор на международния театрален фестивал „Сцена на кръстопът” Стефан Данаилов и колежката му Аня Пенчева ще закрият десетдневката на Мелпомена в Пловдив със спектакъла „Актрисата”, съобщиха от пресцентъра на феста.

Основателят и арт директор на международния театрален фестивал „Сцена на кръстопът” Стефан Данаилов и колежката му Аня Пенчева ще закрият десетдневката на Мелпомена в Пловдив със спектакъла „Актрисата”, съобщиха от пресцентъра на феста.

Любимият на поколения вече международен фестивал ще започне на 11 септември от 19 часа.

Първото представление ще бъде премиерата „По-полека” на пловдивския Драматичен театър. В следващите дни – до 21 септември т.г., и двете зали на театъра в Пловдив ще бъдат заети с представления на артисти и трупи от цялата страна, както и на гости от Украйна и Унгария. Финалът ще бъде не по-малко впечатляващ с участието на Ламбо и на красивата Аня Пенчева.

Фестивалът тази година е под мотото „Театъра: невъзможното”. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и Министерство на културата. Неизменен съмишленик и партньор на фестивала е Драматичен театър -Пловдив.

Билетите за  Международния театрален фестивал „Сцена на кръстопът” вече са в онлайн продажба на платформата на Драматичен театър-Пловдив.