Според сензационно твърдение: Руините на древен Йерусалим са под Варна
3

Според сензационно твърдение: Руините на древен Йерусалим са под Варна

Под днешния град Варна са руините на древния град Йерусалим – там, където е съден и разпнат Иисус.Това сензационо твърдение публикува в интернет групата „Клуб на изследователите на истинската българска история“ анонимният изследовател, представящ се като Росен баш-Майстора.

„В българската история има огромни несъответсвия, но да се обясни всичко с два реда е невъзможно. Който е интелигентен, ще следи и разбере. Има големи умишлени измествания на български царе, години и събития, за да не може да се разбере истината. С българската история е извършена огромна кражба. Тези неща стават през 19 век.

Например, Англия си измисля нова история, строи Стоунхендж в началото на 20 век. Израел през 19 век строи Йерусалим, за да оправдае нахлуването си в Палестина. Който иска, да намери стари снимки в интернет. Ще види, че на мястото на сегашния град там няма нищо – една крепостна стена няма, само голо село. Но да ги оставим“, коментира авторът на сензацията, цитиран от novavarna.net.

„Който държи миналото, има властта и над бъдещето. Доминиращите са унищожили нашата история, преправена и лъжлива я четат децата ни. Самото място на разпъването на Христос е нависоко – в сегашния квартал „Галата“, който носи името си от племето Галате, което е разпнало Христос. Християнството се заражда в България. Първия кръстоносен поход не е да пази християнството, а за да го унищожи.

Те нападат Йерусалим и го унищожават... грешни са всички години и събития, а България не е била под византиско робство… Първият нов Йерусалим се строи по късно до Константинопол на 30 км. от него имитират всичко взето от тук. Третия се строи, както казах в Израел през 19 век… Годината на разпъването на Христос  е друга… Българската история е запълнеха с преувеличени години - византийско и турско робство и много други исторически заменки и измислици...

Разбирате, каква огромна кражба е направена на българската история... А истината е, че Борис наистина разпространява християнството в цяла Европа, но в други години и събития… То не му е наложено от Византия, а обратното  - Борис ги прави християни… Затова е нападнат от европейски рицарски войски, за да намалят власта и влиянието, която е придобил. Всичко е обърнато обратно от …. знаете кой,,, Има много, но не му е сега мястото…

Гробницата, в която е възкръснал Иисус се намира в България. Била е малка пещера, пригодена за гробница. Оцелял е рунен надпис за Иисус, който гласи: „Тук е положен свят човек с божий произход“. Той е в тази гробница с водоравен отвор, положен е тук след разпъване на кръста. Случило се е чудо и най-долните руни, които не се виждат на тази снимка, казват, че се е въздигнал – възкръснал и гробницата е останала празна.

На няколко места е изписан монограма на Исус затова, че той е бил тук. ТГробницта е била разрушена през годините, но пада част от стените на гробницата и възпоменателната стена с надписа са оцелели по чудо. Това е единственото доказателство за Исус и то е България. Никоя друга държава не може да покаже доказателство от този ранг, защото няма откъде да го вземат. Дано да съм ви бил полезен. Това ви е за Нова година...“ пише още изследователят  в сензационната си публикация.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.