Софийски районен съд няма да гледа насрочени дела до 10 април

Софийски районен съд няма да гледа насрочени дела до 10 април

Софийски районен съд уведомява всички граждани, страни по дела в СРС, че до 10 април няма да разглежда насрочени дела в открити заседания и няма да насрочва нови. Изключение на случаите, изрично предвидени в чл.329, ал.3 ЗСВ.

Това става съгласно Заповед № АС-90/10.03.2020 г. на председателя на съда, предвид създадената епидемична обстановка и с цел превенция на заболяването и намаляване риска от възникване на нови случаи на грип, остри респираторни заболявания и коронавирусна инфекция (COVID -19), се указва в срок до 10.04.2020 г. да не се разглеждат дела, насрочени в открити съдебни заседания. В зависимост от динамично променящата се обстановка и при необходимост срокът може да бъде удължен с нова заповед.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.