0

Ч увствам се много добре, на втория ден след операцията можех да ходя, споделя 68-годишният Найден Атанасов от Дългопол. Пациентът е опериран в МБАЛ „Уни Хоспитал“ в Панагюрище от д-р Самер Ганум, специалист по ортопедия и травматология. Извършена е смяна на тазобедрената става, остеотомия, остеопластика на таза.

Чувствам се много добре, на втория ден след операцията можех да ходя, споделя 68-годишният Найден Атанасов от Дългопол. Пациентът е опериран в МБАЛ „Уни Хоспитал“ в Панагюрище от д-р Самер Ганум, специалист по ортопедия и травматология. Извършена е смяна на тазобедрената става, остеотомия, остеопластика на таза.

68-годишният мъж, който е с вродена луксация е имал сериозни оплаквания, като десният му крак е бил по-къс с 5-6см, рентгенографията показвала сериозни изменения.

След операцията Найден ходи изправен, нещо невъзможно преди нея, и споделя, че е избрал „Уни Хоспитал“ за лечението си по препоръка на свой близък, който бил лекуван успешно от д-р Ганум.

Д-р Самер Ганум е работил е в УМБАЛСМ „Пирогов“, бил е началник на отделение по ортопедия и травматология в МБАЛ „Проф. Ал. Герчев“ Етрополе, където лекува пациенти от цялата страна.

Специалистът от няколко месеца е част от екипа на отделението по ортопедия и травматология на лечебното заведение, където оперира тазобедрена и коленна става, прави всички достъпи за смяна на тазобедрена става – новият преден достъп, страничен, заден и преден страничен достъп – в зависимост от състоянието на пациента.