Служебно заверяват летния семестър в Тракийския университет

Служебно заверяват летния семестър в Тракийския университет

Летният семестър за учебната 2019/2020 година да бъде прикрючен неприсъствено, разпореди ректорът на старозагорския Тракийски университет доц. д-р Добри Ярков.

Студентите, които са покрили всички изисквания по учебния план, ще получат служебна заверка, която ще бъде потвърдена от водещите преподаватели по съответната дисциплина.

Заповедта предвижда всички семестриални изпити да се провеждат неприсъствено в електронна среда, по подобен начин ще се организират и занятията за задочниците.

Там където е възможно неприсъствено ще се състоят и държавните изпити. В останалите: за хуманните и ветеринарните медици в залите за изпитите ще бъдат допускани групи от до 10 души, които задължително трябва да бъдат с лични предпазни средства: маски и ръкавици. За изпитваните и изпитващите ще бъдат осигурени дезинфектанти, в залите ще се влиза след показване на документ за самоличност. Между участниците ще има разстояние от 2,5 м. Напускането на сградата ще става с придружител от изпитната комисия.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.