0

С ериалът „Сутрешното шоу“ на Apple TV+, който събра отново заедно на екран актрисите Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун в ролите на телевизионни водещи, получи зелена светлина за трети сезон.

Сериалът „Сутрешното шоу“ на Apple TV+, който събра отново заедно на екран актрисите Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун в ролите на телевизионни водещи, получи зелена светлина за трети сезон.

Новата порция епизоди идва с бодра смяна в екипа – създателката Кери Ерин предава щафетата на Шарлът Стъд като шоурънър, но ще остане свързана с продукцията като консултант.

„Беше вълнуващо да следим силата на „Сутрешното шоу“ тези два сезона, изследвайки значими теми, които засягат хората по целия свят. Вълнуваме се да видим и какво ще направи Шарлът с тези невероятни герои“, заяви Мат Чернис, който е програмен директор на Apple TV+.

Феновете се сбогуваха с героя на Стив Карел, но е сигурно, че персонажите на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун ще се завърнат като основни действащи лица.

Припомняме, че първи сезон се фокусира върху сексуалния тормоз и движението #MeToo, а вторият показа пандемията от новия коронавирус.