0

А ктрисата, певица и модел Елена Данова е новата българска представителка на престижния конкурс за красота Мис Вселена. 21-годишната красавица е родом от град Кричим край Пловдив. Честта на България тя ще защитава в Израел съвсем скоро – на 12 декември.

Актрисата, певица и модел Елена Данова е новата българска представителка на престижния конкурс за красота Мис Вселена. 21-годишната красавица е родом от град Кричим край Пловдив. Честта на България тя ще защитава в Израел съвсем скоро – на 12 декември.

До избора на Данова за наш посланик на конкурса се стигна след провеждането на онлайн кастинг. На него са се явили общо 48 момичета от цялата страна.

Елена се отличила от останалите с мерките си – 89/60/89, както и с височината си от 1,75 м. Тя е студентка в СУ „Свети Климент Охридски“, като учи в специалността „Връзки с обществеността“. В допълнение на това се учи и на актьорско майсторство, а в свободното си време и пее. Данова знае два езика - английски и немски.

Елена Данова/ Снимка: Костадин Кръстев-Коко

На същия онлайн кастинг бе посочена и българката, която ще ни представи на Мис Свят. Това е Ева Добрева, която също като Данова е на 21-годишна възраст. Тя е родом от град Варна, а за международния конкурс ще пътува до Пуерто Рико. Дали тя ще успее да направи впечатление на събитието ще разберем само 5 дни след провеждането на Мис Вселена - на 17 декември.