0

С амо преди няколко месеца Skoda пусна в продажба обновеното комби Fabia, а сега компанията представи офроуд версията Scoutline на базата на модела. Новото комби е получило характерни детайли за всъдеход, както и по-големи колела. Каросерията на новата Skoda Fabia Combi Scoutline е украсена с тънки матови защитни панели в черен цвят, които покриват праговете и арките на колелата. В долната част на предната броня се е появил сребрист спойлер, който излиза няколко сантиметра напред.

Само преди няколко месеца Skoda пусна в продажба обновеното комби Fabia, а сега компанията представи офроуд версията Scoutline на базата на модела. Новото комби е получило характерни детайли за всъдеход, както и по-големи колела. Каросерията на новата Skoda Fabia Combi Scoutline е украсена с тънки матови защитни панели в черен цвят, които покриват праговете и арките на колелата. В долната част на предната броня се е появил сребрист спойлер, който излиза няколко сантиметра напред.

Дъното на задната броня е украсено със същия сребрист дифузьор със сложен дизайн. Освен това Skoda Fabia Combi Scoutline се отличава със сребристи релси на покрива и корпуси на огледалата за обратно виждане в същия цвят. Базовата версия е оборудвана с 16-инчови лети джанти, а като опция могат да се поръчат 17-инчови колела, оцветени в матиран антрацит, които леко увеличават пътния просвет.

Подобно на наскоро обновената Skoda Fabia Combi, версията Scoutline е получила нова тапицерия на седалките, модернизиран приборен панел и най-големия багажник в класа с обем от 530 литра до 1395 литра със сгънати задни седалки. Опциите за автомобила включват LED предни и задни светлини, автоматични дълги светлини, системата за наблюдение на слепите зони и система, която с помощта на радар, следи за преминаващи участници по време на движение на заден ход и предупреждава, ако се приближават. Обхватът на тази система е много по-широк от този на обичайния парктроник. Новата Skoda Fabia Combi Scoutline е оборудвана с два USB порта в задната част на салона, преносимо LED фенерче и двустранно дъно на багажника.

Под предния капак на Fabia Combi Scoutline са поставени познатите от комбито на Skoda Fabia 3-цилиндрови бензинови двигатели MPI и TSI. Това са агрегати с обем от 1 литър, чиято изпускателна система отговаря на новите екологични стандарти Euro 6d-TEMP, оборудвани с функция Старт/Стоп и система за оползотворяване на спирачната енергия. Двигателите ТSI са снабдени и с филтри за твърди частици.