0

К акви обувки трябва задължително да сложим в куфара си преди пътешествие? На този въпрос супермоделът Синди Крофорд ни дава перфектен отговор – цели три чифта.

Какви обувки трябва задължително да сложим в куфара си преди пътешествие? На този въпрос супермоделът Синди Крофорд ни дава перфектен отговор – цели три чифта.

Трябва ни само силен мъж, който да пренася багажа от началната точка до крайната дестинация.

Красавицата, прочула се с малката си бенка над устните, направи колаборация с дизайнерката Сара Флинт за колекция за път. Sarah Flint shoes е нашумяла марка сред знаменитостите, като такива обувки носят от кинолегендата Джейн Фонда до бившата актриса и настояща херцогиня на Съсекс Меган Маркъл.

Трите чифта, които Крофорд смята за абсолютна необходимост при пътуване, са ботуши, ниски обувки и сандали с ток.

Първите са под коляното, напомнят малко на военна кубинка и се предлагат само в черен цвят. Имайки предвид наближаващия зимен сезон, както и необходимите за направата им материали, напълно очаквано ботушите са най-скъпи в линията. Модните естети могат да се сдобият с тях срещу сумата от 695 долара.

„Те са стабилни, удобни и могат да те заведат навсякъде“,

намига Синди, уверявайки, че точно те са й любими.

Ниските обувки за пътуване са изработени от велур с две пресечени каишки отпред и са налични в три цвята – черно, червено и кафяво.

Цената им е 375 долара.

Сандалите са едновременно елегантни и удобни, тъй като токът им е с дължина, напълно приемлива както за разходки, така и за работа. Те са с тънки каишки над пръстите и около глезена. Сандалите се предлагат в златисти нюанси, черно и червено.

Ентусиастите могат да си ги поръчат за сумата от 425 долара.

„След като работих със Сара повече от година като инвеститор, обсъдихме колаборация за малка бутикова колекция, която изважда на показ моето забързано ежедневие.

Линията за пътуване е крайният резултат. Три различни модела обувки, които са красиви, удобни и лесно се побират в чанта за пътуване“, разказа пред сп. People Крофорд.

По време на работата си върху колекцията Синди се е допитвала за съвети и до 16-годишната си дъщеря Кая Гербер, която е сред най-оборотните имена на модния подиум напоследък.