0

Е дин от водещите търговци на плодове и зеленчуци в Европа – швейцарската Bardini+Keller AG, идва на InteliFresh 2020 в търсене на българска продукция и партньори.

Един от водещите търговци на плодове и зеленчуци в Европа – швейцарската Bardini+Keller AG, идва на InteliFresh 2020 в търсене на българска продукция и партньори.

Участниците ще могат да установят директен контакт с представител на компанията и да обсъдят изискванията и възможностите за сделки и дългосрочни партньорства.

На 31 януари в Интер Експо Център София InteliFresh 2020 ще срещне също така производителите с големите търговски вериги в страната, други български и международни търговци, преработватели и доставчици на технологии, продукти и услуги от градината до щанда.

Швейцарският търговец има 60 години опит в търговията с плодове и зеленчуци. Асортиментът включва над 60 разновидности плодове и над 100 вида зеленчуци. Работи с био и конвенционална продукция. Компанията продава в Швейцария, Германия, Полша, Австрия, Италия, Швеция, Унгария и др.

Закупува продукция целогодишно и от контрагенти от цял свят – от Италия и Испания, през Турция, до Чили и Перу. Освен купувач е и инвеститор в различни производства заедно с местни партньори. Участието в InteliFresh 2020 е само с предварителна регистрация на www.agroevents.eu. Местата са ограничени, а крайният срок за записвания е 27 януари.