0

Д нес от 11 ч., навръх Деня на децата 1 юни, фондация „Арте Вива“ и Сити Марк Арт Център са подготвили изненада за малчуганите със спектакъла „Моят свят“, в който главен герой е Клоунът.

Днес от 11 ч., навръх Деня на децата 1 юни, фондация „Арте Вива“ и Сити Марк Арт Център са подготвили изненада за малчуганите със спектакъла „Моят свят“, в който главен герой е Клоунът.

„Мили малки приятели, заедно преминахме през периода на пандемията и заедно се насладихме на прекрасните детски спектакли „Неродена мома“, „Хитранка Лисанка“, „Привет, магьосници и сбогом“ и „Хензел и Гретел“.
Вие от домовете си, а ние – от сцената. И ето ни днес, на най-значимия детски празник, ние ще отворим вратите на Залата за вас, нашите малки гости, но тя е толкова мъничка, а вие сте толкова много, че за да ви поберем, отново ще трябва да включите компютрите и ние с помощта на технологиите (както само в приказките става), ще се появим пред вас с поредното си празнично вълшебство на „Моят свят“, в който Клоунът ще ви разкаже...“, пишат артистите от екипа в сайта на Сити Марк Арт Център и канят на https://bit.ly/MoyatSviat_Live .


Онлайн излъчването е напълно безплатно. Закупуването на виртуален билет не е задължително условие, но ще бъде своеобразна подкрепа към труда и усилията на всички, ангажирани в реализирането му. Линкът, чрез който имате възможност да подкрепите спектакъла, e вече активен и е публикуван в страницата на онлайн стрийминга.